-
Fajnsa reklama :)
POdobno HONDA wydala na zrobienie tej reklamy milon dolarow i nie bylo w niej zadnych animacji komupterowych ... http://crass.on.ru/flash/honda-ad-300k.html milego ogladania
Pozdro
-
Re: Fajnsa reklama :)
Heh. Dobre
-
Reklama super, ale coś mi się nie chce wierzyć żeby tam nie było animacjii komputerowtch, np. te koła samochodowe co jaką pod górę... :/
-
No tam ewidentnie widac ze jest to zrobione komputerowo.
-
/reklama fajna i kilka razy była w TV... ale ze jest długa dlatego pewniejej nie puszczaja:/
-
Ja ja widzialem w TV raz, prosto przed ceremonia rozpoczecia olimpiady, ciekawe ile zaplacili za wyemitowanie tak dlugiej reklamy w momencie tak ogromnej ogladalnosci
-
Miom zdaniem komputerek pomagał, tak jak mówi TylerPL, te koła coś za dobrze jadą pod górkę.
Reklama dosyć często jest (była) puszczana w całości przed senasami kinowymi.
-
nie wierzę w milion, ale wierzę w brak efektów komputerowych właściwie to wszystko się da ;-)))))
-
bez komputerów grafitacji i kilku innych rzeczy by nie załatwili, ale fajne
kiedyś była taka stara gierka, TIM, gdzie też układało się podobne rzeczy włączające siebie po kolei, świetna zabawa
-
Czytalem chyba w gazecie "focus" ze bylo to krecone w prozni ale naprawde nie jestem pewny i niechce nikogo wprowadzac w blad :/
Pozdro
Uprawnienia umieszczania postów