Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: ! ! ! ! UWAGA NA SNUKA ! ! ! !

Mieszany widok

! ! ! ! UWAGA NA SNUKA ! ! ! !

Ostrzegam przed robieniem interesów z człowiekiem o nicku Snuk z Lubina. Opiszę moją z nim przygodę.
    27.12.2004 r. dogadałem się z nim na temat zamiany parki zbożówek snow na kilka pająków, a mianowicie:
    - Psalmopoeus redunctus L6
    - Avicularia hurianna L5-L6
    - Brachypelma auratum L7
    - Brachypelma angustum L9 samica
    - Psalmopoeus cambridgei L9 samica
    - Brachypelma emilia L5
    - Stromatopelma calceatum L2
    - Brachypelma epicureanum L3
    Zapewniał mnie że cambredgei i angustum to na 100% samice. Ponieważ zagwarantował mi iż dojdą całe i zdrowe zgodziłem się na wysyłkę pocztą więc wysłałem mu zbożówki a on mi pająki.
    Jak paczka przyszła okazało się że cambredgei i emilia są martwe – wina zapakowania o ile nie były już martwe wcześniej (gorszego zapakowania nie widziałem nigdy a dostałem już nie jedną paczkę ze zwierzętami), a gwarantowana samica angustum to samiec.
    Od razu się z nim skontaktowałem i doszliśmy do porozumienia że dostanę rekompensatę w wysokości 80zł (cambredgei i Emilia) + 40zł (angustum) - myślę że i tak mu się opłacało. APoprosił mnie że wyśle mi kasę dopiero w styczniu bo teraz nie ma, zgodziłem się i do połowy lutego nie dostałem kasy. Skontaktowałem się z owym Snukiem i usłyszałem że wysłał pocztą chociaż prosiłem go o przelew na konto. Po kilku kolejnych próbach skontaktowania dodzwoniłem się do niego i poprosiłem o skan dowodu wpłaty- najpierw się zgodził a po chwili zadzwonił i powiedział że nie może mi skanu zrobić bo koledze się skaner popsół. Po kolejnym tygodniu czekania zadzwoniłem do niego i znowy usłyszałem jakieś ściemy, ale tym razem koleś zapewnił mnie że wyśle jeszcze raz kasę następnego dnia i jak mi przyjdzie 2 razy to mu jedna oddam. Od ostatniej rozmowy minęły 2 tygodnie i na koncie nic nie przybyło.
    Nie chodzi mi już o tą kasę ale pragnę przestrzec przed interesami ze Snukiem.
    Niedługo chyba się i tak do niego wybiorę bo będę przejeżdżał koło Lubina więc postaram się z nim spotkać.

! ! ! ! UWAŻAJCIE NA SNUKA ! ! ! !

Re: ! ! ! ! UWAGA NA SNUKA ! ! ! !

Poświadczam że jest to prawdą co napisał Myfas. Pisałem w imieniu Myfasa do pana SNUKA, niestety nie raczył odpowiedzieć nic w swojej obronie.

PS:Trzeba być chyba konkretnym kretynem zeby sobie psuć reputację dla 120 zł.

daj po uszach temu kolesiowi i ode mnie-chociaz ie robilem z nim interesow to do szalu doprowadzaja mnie tacy kolesie-sciemniacze!

to jest przecież dzieciak... próbowałeś z jego rodzicami rozmawiać??

arian
    Guest

lubin to same wakarze tam są !!

Ej kurde przecież tam jest duuuuuuuużo terrarystów to niech któryś się tam do niego przejdzie.

Arian jesli nie masz nic madrego do napisania to nie pisz.
    Jesli chcecie zagadajcie z FURUS-em - on go zna.

chrzanu
    Guest

arian - znam kilka terrarystów z lubina bo byli ze mnana jednym obozie w tym roku i uwarzam ich za spoko kolesi.
    zresztą całkiem niedawno opisywali jak sami zostali oszukani przez kogoś.
    więc jezeli nie wszyscy są oszustami to nie pisz tak skoro tylko jeden koleś nim jest.

co do sprawy do rzeczywiście - robic przekręt na pare złoy :/

Foxtrott - masz dobry plan o ile ma sie numer telefonu do domu (ja go nie mam i na informacji tp jak i netii tez nie maja) wiec nie wiem co z gowniarzem zrobić :/

Uprawnienia umieszczania postów