-
-
Re: ,,Przed faktem dokonanym ..." - dziala :D
Witam
Tam mialo byc mniej wiecej tydzien temu :]
Pozdrawiam
-
Hm... no spoko... ale w sumie zdanie: "Zgodzilas sie na weza, to ptasznik w porownaniu z tym to jest nic"
to prawda... przy wężu, pająk to nic. I niech Ci ta Irminia rośnie ładnie i bez kłopotów. Ja kupiłem ją jako L3 teraz jest L5. Rośnie może nie tak szybko, ale jest na prawdę piękna. Tylko uważaj, bo jest dosyś szybka! I jeszcze o jedno proszę: nie bierz jakąków na ręce, dla ich dobra!
-
moja matka skapnęła sie, ze mam ptasznika po mniej wiecej pol roku i skwitowała to tak: o, kolejne bydle do inwentarza, które to, dwudzieste piąte? ;-)
-
Kudre ...... fajnie , że ja nie mam takich kłopotów!!!!!!! Bo stoję po dugiej stronie..... musze tłumaczyć swojej córeczce dlaczego nie kupimy pieska ...... bo trzeba z nim wychodzic na dwór....... a dlaczego nie kupimy małego chomiczka ...... bo zostałby zjedzony przez moją "gienię" BUHAHAAH
-
łaaaaaaaał
ja tak postapiłem ze wszystkimi swoimi zwierzakami przyniosełem do domu i juz w ni zostały
-
a ja poprostu powiedzialem mamie ze kupuje ptasznika a ona zaczela sie smiac za 10 minut wrocilem z pajaczkiem pokazalem i mnie wysmiala pozniej kupilem nastepne i teraz starsza jak widzi jak one rosna to mowi ze fajne pajaczki wiec nie mialem zadnego problemu nawet oglada jak je karmie
-
Ja tez powiedzałem mamie jak już kupiłem pierwszego pajączka :] a potem to się nawet mamie spodobało i powiedziała ze mogę robić co chcę i moge mięc ile chce byle by w swoim pokoju :]
-
Moja mama nie chciala mi pozwolic na chodowanie ptasznika, a teraz sama lata wiecaj kolo niego niz ja
-
Zawsze twierdziłem, że metoda faktów dokonanych jest skuteczna....
Uprawnienia umieszczania postów