Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: ,,Przed faktem dokonanym ..." - dziala :D

Silent_Dragon
    Guest

,,Przed faktem dokonanym ..." - dziala :D

Witam
    No wiec mniej wiecej kupilem sobie irminie L2, ale mama wczesniej powiedziala ze w zyciu nie chce ptasznika w domu, i jak sie o tym dowie to ,,wyrzuci mnie razem z ptasznikiem przez okno". No i wczoraj postanowilem jej powiedziec o pajaczka i o jego wielkosci jak dorosnie. reakcja byla taka:

Mama - Kto Ci pozwolil to przyniesc do domu??!! Mowilam Ci ze nie chce miec w zyciu ptasznika w domu.

Ja - Ale mamo ja sie bede nim opiekowal i bedzie mieszkal u mnie w pokoju. jest nie szkodliwy. Zgodzilas sie na weza, to ptasznik w porownaniu z tym to jest nic (taka sciema )

Mama - Hmmm no dobra, ale masz sie wziasc do nauki i nie pokazywac sie z nim w Naszym pokoju.

Jaki z tego morał?? Nie których rodziców trzeba postawić przed faktem dokonanym, aby zgodzili sie na pajaka :]
    Chyba wtedy wola zeby pajaczek zostal niz maja go wywalic i zebysmy byli obrazeni :]

JAK WAM NIE POZWOLĄ NA PTASZNIKA TO ZRÓBCIE TAK JAK JA

Pozdrawiam

Silent_Dragon
    Guest

Re: ,,Przed faktem dokonanym ..." - dziala :D

Witam
    Tam mialo byc mniej wiecej tydzien temu :]
    Pozdrawiam

TylerPL
    Guest

Hm... no spoko... ale w sumie zdanie: "Zgodzilas sie na weza, to ptasznik w porownaniu z tym to jest nic"

to prawda... przy wężu, pająk to nic. I niech Ci ta Irminia rośnie ładnie i bez kłopotów. Ja kupiłem ją jako L3 teraz jest L5. Rośnie może nie tak szybko, ale jest na prawdę piękna. Tylko uważaj, bo jest dosyś szybka! I jeszcze o jedno proszę: nie bierz jakąków na ręce, dla ich dobra!

moja matka skapnęła sie, ze mam ptasznika po mniej wiecej pol roku i skwitowała to tak: o, kolejne bydle do inwentarza, które to, dwudzieste piąte? ;-)

sigsauer
    Guest

Kudre ...... fajnie , że ja nie mam takich kłopotów!!!!!!! Bo stoję po dugiej stronie..... musze tłumaczyć swojej córeczce dlaczego nie kupimy pieska ...... bo trzeba z nim wychodzic na dwór....... a dlaczego nie kupimy małego chomiczka ...... bo zostałby zjedzony przez moją "gienię" BUHAHAAH

łaaaaaaaał
    ja tak postapiłem ze wszystkimi swoimi zwierzakami przyniosełem do domu i juz w ni zostały

a ja poprostu powiedzialem mamie ze kupuje ptasznika a ona zaczela sie smiac za 10 minut wrocilem z pajaczkiem pokazalem i mnie wysmiala pozniej kupilem nastepne i teraz starsza jak widzi jak one rosna to mowi ze fajne pajaczki wiec nie mialem zadnego problemu nawet oglada jak je karmie

Deathscythe
    Guest

Ja tez powiedzałem mamie jak już kupiłem pierwszego pajączka :] a potem to się nawet mamie spodobało i powiedziała ze mogę robić co chcę i moge mięc ile chce byle by w swoim pokoju :]

Moja mama nie chciala mi pozwolic na chodowanie ptasznika, a teraz sama lata wiecaj kolo niego niz ja

Zawsze twierdziłem, że metoda faktów dokonanych jest skuteczna....

Uprawnienia umieszczania postów