-
Re: DRAGON BALL
ta bajka a kurat mi sie nie podoba wole pokemony :-p
-
Anime takie sobie srednie na jeza... Komiksy rzadza!!! Duzo smiesniejsze, i jesli ktos czytal, to wie ze to nie byl zaden Songo tylko Songoku...
Prawdziwy DB konczy sie na serii Z, GT juz nie bylo autorstwa p. Akiry, aczkolwiek GT tez byl fajny. Cos tam, kiedys bylo mowione o DB AF (After Future czy jakos takos). Slyszal ktos czy ta seria ma sie ukazac z koncu? Podobniez fani ja mieli robic a juz na dzien dobry Vegetta i Songoku osiagaja 6 SSJ liczac ze Golden Ape byl 4...
Moja ulubiona postacia byl Broili, z tym swoim: KAKARRROTTO! Zajebisty megafaker:P
-
Najlepszy był żółwi pustelnik ze swoimi zboczonymi tekstami :P W AF mieliby występować prapra......wnukowie goku i vegety, ale tej serii chyba nigdy nie będzie. I tak Naruto rządzi :P
-
Mi się najbardziej podobał Gohan i to jak zkopał tylek Cellowi.A pozatym filmy BD są super jakiś czas temu miałem wszystkie 13 czy 14 + jeszcze speciale np o ojcu Goku czy o future Trunksie.Pierwsza kinówka powstała bodajże w 89r.
-
Też kiedyś oglądałem te Anime :] Ale to jeszcze w podstawówce :] ehhh... to były czasy... (jeszcze się dobrze uczyłem :P)
-
Ja ta BAJKĘ (;P - tak na złość Goblin'owi) oglądałem trochę... Ale komiksów już nie czytałem. U mnie koledzy w klasie dalej to czytają, ale moim zdaniem w tym wieku to dziecinada...
-
No nie wiem recz gustu ale dla mnie to jest idiotyczne
-
MI się bardzo podobała zarównoa anime jak i manga
-
jee ale to było faajne oglądałem wshystkie odcinki, wshystkie prócz jednego ... ostatniego ...
-
wcale nie uwazam zeby dragon ball byl dziecinadą, jes to naprawde zajefajna sprawa, osobiscie ogladalem prawie wszystkie odcinki no i oczywiscie czytalem komiksy
Uprawnienia umieszczania postów