-
Re: Nightwish i Iron Maiden...
Iron Maiden nigdy nie lubilem ale ich koncerty to majstersztyk, a Nightwish nie slucham od czasu kiedy sprzedali swoja muzyke i graja disco metal a Tarja odstrzelila sie na britnej... "Angels.." i "Oceanborn" nawet "Wishmaster" byly bardzo dobre, ale ostatnia plyta to szmira pokroju Evanescence i innych komercyjnych badziewii typu Linkin Park Czy Slipknot (Fuj)
Podobnie niestety stalo sie z Within Temptation ("The Dance" miazdzylo), ostatnia plyta to porazka..
Pozdrowienia dla fanow prawdziwego (od heavy po black) metalu \,,/
-
Akurat Slipknot dalej mi sie podoba pomimo tego ze ostatnia plyta walila komercha. Z reszta sie zgadzam.
-
HMm nie wiem jak to rozumieć ale piszą że
IRON MAIDEN
NIGHTWISH
KREATOR
DRAGONFORCE
BEHEMOTH
+ GOŚCIE
29 MAJA 2005
CHORZÓW, STADION ŚLĄSKI
Ciekawe ile cały koncert potrwa ?! Mam nadzieje że Ironi zagrają najdłużej i nie tylko z pierwszych czterech płyt !
UP THE IRONS !!
-
Trza Drizztowi racje przyznac >:-)
Co do Slipknota, to za malo sluchalem, zeby sie wypowiadac, ale z Nightwisha uznaje wszystko do Wishmastera wlacznie. Jak zobaczylem teledysk Nemo, to zwatpilem. Panowie od $$ juz sie zajeli nimi... a przykro.
Iron Maiden... wszyscy mowia, ze to legenda... i to jest legenda i musze im to przyznac, ale sam w zyciu slyszalem moze z 10-20 ich piosenek
Z czego najbardziej podoba mi sie Fear of The Dark i Your Time Will Come
Kurde, kto wie, moze sie wybiore. Warto by pojechac dla Behemotha. Chociaz moze Nightwish tez cos fajnego pokaze :] Posluchalbym sobie na zywo Wishmastera.
-
Kreatora tez nalezy uznac w sumie jako legende Lamki z najtsyfa nie posiadaja nawet 5% ich umiejetnosci.. Swoja droga fajna mieszanka, Dragonforce to melodyjny power metal - smiesznie bedzie jak po nich/przed nimi wyskoczy nasz Behemoth )
-
Będe na bank Nightwish to miód dla ucha.
Uprawnienia umieszczania postów