Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: SnowMan vs. TylerPL... :D

Re: SnowMan vs. TylerPL... :D

Nie do rymu nie do taktu, wsadź se palec do kontaktu. Po długim, emocjonującym wstępie i przedstawieniu Bardzo Groźnych Zbuntowanych Bohaterów następuje nieciekawa, pospolita i nieefektowna pseudojatka. A gdzie flaki, ja się pytam, gdzie jęki (no dobra, jęki były w ścieżce dźwiękowej) konających, mózgi rozbryźgnięte i w ogóle? Podejść i se kopnąć Snowmana to i ja potrafię w moich cichobiegach firmy adidas. Phy phy. Jestem na nie :>

ironkapela
    Guest

Biedny SnowMan

Cekawy wstęp ale sama walka dość pospolita ogólnie to jestem na tak ale mogło być lepiej

Double jak podejdziesz i "se" kopniesz to Ci sie mleko w cyckach zważy :P

TylerPL
    Guest

Buu.... Double... Czemu Ci się nie podoba... Liczyłem na Ciebie... Przeliczyłem się... A dziś spróbuje coś zjarać w mikrofalówce, w weekend pobawie się w robienie materiałów wybuchowych...

P.S. Ktoś wie gdzie w Centrum (Warszawa) jest jakiś chemiczny sklep?!

Akcja Zimowa zakończona!

A więc zbudowaliśmy hope na wałach i skakaliśmy z niej na hulajnodze z płozami.
    Później ulepiliśmy na ławce wielkiego penisa ze śniegu i położyliśmy obok karteczke:
    "Zdjeńcia z panem ku**sem jeden zet!" i pytaliśmy ludzi czy nie chcą se foty strzelić.
    a później podpaliśmy pana dicka benzyną i rozwaliłem go bejsbolem.
    Następnie rozwaliliśmy hulajnoge,a że była metalowa to dwa kije bejsbolowe zostały połamane.I wróciliśmy do domu Mamy wszystko nagrane

Re: Akcja Zimowa zakończona!

Tyler, proponuje zostawić do mikroweli jajko włożyć - super efekty i skrobanie szcz ątków na cały tydzień proponuje moment eksplozji zarejestrować na kamerce - wybuch Gwiazdy Śmierci to przy tym pikuś

Nie no Tyler fajny film ale zdedziłeś jeden moment, mianowicie jak rozwaliłeś bałwana to nie było wkładać rąk w kieszenie tylko zacząć naparzać w niego łopatą.

P.S.I tak ścieżka dźwiękowa jest najlepsza.
    P.S.2 Jaki to tytuł i wykonawca?

TylerPL
    Guest

Tak, wiem... To zwaliłem. Ale kiedyś się zrobi lepszy film! Na pewno! Jeszcze mam jeden kilmu minutowy jak z kolegami jemy arbuza bez użycia rąk, łącznie z dotaniem się do miąszu, ale koledzy nie zgadzają się na publikację w necie... :/ Ale przerobię ten film, wytnę ich i dam tylko siebie... ale jeszcze z nimi pogadam na ten temat.

mispushupek
    Guest

a ja dzisiaj jak wracalem ze szkoły to stał sobie bałwan rozwaliłem go i koniec

Uprawnienia umieszczania postów