Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: KROKODYLE

Eryk letkiewicz
    Guest

KROKODYLE

Czy jest ktos w Polsce kto hoduje te zwierzeta mam na mysli takze duze osobinki nie wiecie czy mozna i od kogo je kupić?) Pozdro dla wszystkich

Re: KROKODYLE

Nastepny odwazny sie znalazl Co wy macie z tymi kobrami, mambami i krokodylami???

Eryk letkiewicz
    Guest

czy to trzeba byc odważny chyba wystarczy doswiadczenie z innymi zwierzakami i rozwaga w obchodzeniu sie z nimi

Majac 16 lat i dwa pajaki zapewne twoje doswiadczenie jest ogromne. Normalnie rece opadaja

A wolny ogromny teren i kase na ogrzewanie i wielkie ilosci pokarmu masz? Tez mysle, ze to glupota z twojej strony nawet pytac o to. Praktycznie nie do zrealizowania.

Eryk letkiewicz
    Guest

Po pierwsze mam 16lat a te dwa pajaki to poprstu wpisałem kiedys i nie usuwałem ich nic nie zmianiałem w profilu a od tamtego czasu trohe sie zmieniło takze prosze nie wierzyc wszystkiemu co sie widzi

chrzanu
    Guest

stary to je świenie dziennie chyba, no chyba ze jestes tak dziany ze będziesz mercem jezdził na farme po swinie to spoko.
    Raffee dobrze zauważył - doświadczenie masz ogromne, szczególnie jak się ma pająk do krokodyla ? wytłumaczy mi ktoś ?

Eryk letkiewicz
    Guest

rzadze czytać dokładnie bez kometarza.a co do zywienia to napisałem co do kupna chodzi mi o przypuszczalne ceny sory nie dopisąłem

Nie no boże ludzie coraz bardziej zenujacy się stajecie... Kurna człowieku mam nadzieję że zmądrzejesz tak jak ja bo tez chciałem kroka kupić(czytaj kajmana) ale pomyślałem o paru sprawach i zrezygnowałem.

Eryk letkiewicz
    Guest

Napisałem czysto teoretycznie zastanówcie sie co piszecie

Uprawnienia umieszczania postów