-
Stowarzyszenie Terrarystów Lubelskich w Puławach
Chetnych prosze o kontakt. Osoby raczej z Lubelskiego. Ale zapraszam nawet i innych np. mazowieckie :P
-
Re: Stowarzyszenie Terrarystów Lubelskich w Puławach
Taaa kurde i co będzie to stowarzyszenie robiło? Bez sensu jest robienie czegoś takiego, szczególnie w Puławach, co myślisz że ktoś będzie ci przyjeżdżał z Lublina i jeszcze dalej do Puław po cholera wie co? Daj sobie spokój i myśl więcej trzeźwo...
-
Ja tego nie robie wiec nie myśl ze ja wpadłem na taki pomysł. A to jest tylko taka jakby lista uczestników, nie ma zebrań(ale mozna by było zrobic jakiś zjazd) tylko jak mówie lista. W czymś może to pomóc, inaczej by tego nie było!
A co myślisz daf zeby zrobic jakiś zjazd terrarystów Z okolic Lublina i może wawy. Przynajmniej takie jedno, albo jakąś taką giełdke mała, bysmy mogli sie powymieniać gatunkami, sprzedać kupić i jeżeli istniała by potrzeba powtarzali bysmy takie zebrania!
-
tak następna giełda , zamiast ulepszać te co są to każdy chce mieć swoją , typowo wiejskie zachowanie, bo jak jest w swiętochłowicach to my tez musimy miec
-
Obcy niech sobie maja giełde i tak ze świętochłowicami szans nie maja.
-
Przecierz nikt nie chce konkurować ze świętochłowicami. Ale poprostu niektórzy nie mogą dojechać z różnych przyczyn jak czas, odległość. I ja nie mówie tutaj o giełdzie tylko o spotkaniu gdzie możnabyłoby sie powymieniać sprzedać lub kupić. CZego odrazu najeżdzacie gdy ktoś chce stworzyć coś nowego?? Można by w ten sposób nabyć nowych terrarystów. Dowiedzieli by sie troche o tym fachu od hodowców a jak już mówiłem nie każdy może sobie pozwolić na wyjazd do świętochłowic. A ja uważam ii tak ze jest jedną z najlepszych w polsce giełd terrarystycznych ale niestety nie mam warunków na odwiedzanie. Czas(Chodze do szkoły, lekcje itp) odległość (nie mam samochodu jedynie pociąg ale jak mówiłem nie ma czasu na takie podróże)
A ja dałem tylko taką mysl. Jeżeli sie nie podoba ok nie musicie robić.
-
I co myślisz ze zorganizowanie giełdy jest łatwiejsze niz dojazd do swiętochłowic ?? Życze CI powodzenia , choc szanse na zorganizowanie dobrze prosperujacej giełdy sa takie ze prawie zadne , na nowych terrarystyach mi mało zależy , bo z 90% to szpanerzy ze słomianym zapałem....którym terrarystyka nudzi sie po 3 miesiacach
-
Boże czy ty wogole śledzisz co się na forum dzieje?! Już dawno była mowa o tym że może bedzie giełda w Lublinie! Ale narazie kochani urzędnicy zatrzymali naszego organizatora. Co cię obchodzą nowi?! Tak jak mówi obcy, na nich nie ma co liczyć. A wogole na lubelszczyźnie mamy Firlej i to narazie wystarczy.
-
Może i masz racje. Ale ja nie mówie odrazu o giełdzie tylko o spotkaniu gdzie wymienilibyśmy sie doświadczeniami a przy okazji jakimiś gatunkami. I własnie w Lublinie daf czekam z niecierpliwościa na otwarcie. Ale niewiem czy coś z tego bedzie. Ale po co wogule te nerwy.
Uprawnienia umieszczania postów