-
Filmiki instruktarzowe - sztuki walki.
siemka. wiecie skad mozna je sciagnac?? nigdzie nie moge znalezc :/
-
Re: Filmiki instruktarzowe - sztuki walki.
Poszukaj w DC++ pod hasłem Martial Arts training czy cos podobnego:] ja też poszukam i najwyżej jak nie bedzie duzo zajmowalo to ci wysle
-
-
Nie pomyslalem o DC++
Jakby ktos znal nazwe jakiegos fajnego filmiku to niech da znac, bo sciagac tak w ciemno 700mega tez za bardzo mi sie nie chce, no ale chyba jestem zmuszony. Thx za odp.
-
tylko emule!znajdziesz tu sporo filmów doskonałej jakosci ale najlepiej sie przejsc do jakiegos klubu-moim zdaniem najlepiej zrobisz jak będzie to BJJ-jednak pojawia sie problem bo nie wiem czy w GW jest jakis klub,w poznaniu jest jeden z najlepszych w polsce-poszukaj w google.Co do tego,zeby Ci ktoś podał jakies tytuły filmów to raczej niewykonalne bo nie sprecyzowałeś co Cie konkretnie interesuje-zresztą moim skromnym zdaniem to te instruktarzówki są dla tych,którzy już potrafią walczyć i chcą sie doskonalić....PS dowiedzialem sie ze macie u siebie dobrą sekcję judo,bjj nie ma raczej
-
Mnie akurat interesowala by Krav maga. Interesuje mnie filmik Krav maga - First Strike, ale nie moge znalezc nigdzie torrenta, a na DC++ kolesia z dobrym transferem :/, kaza u mni nie dziala, emule dzisiaj zainstaluje. Pozdro
-
niektóre kluby umieszczają krótkie filmiki na swoich stronach to samo z osobami prywatnymi -alternatywa do dc++
najlepiej korzystac z google
-
nie mogłeś czegoś innego sobie wybrać?krav maga jest dobra ale tylko na pokazach,po roku kravki nie bedziesz wiele umial a po roku BJJ czy innego stylu chwytanego to sobie spokojnie poradzisz-zamiast kravki lepiej muay thai czy boks a co do filmów to polecam instruktarzówki Peter'a Aerts'a-bardzo fajnie zaprezentowane techniki,polecam.Jezeli jednak upierasz sie przy krav madze to nie ma problemu z odnalezieniem filmów na emule-jest tego od cholery,innych filmów tez jest dużo.PS wejdz na budo w dział combat,tam jest sporo tematów i pewnie jakies linki do technik znajdziesz budo.net.pl/
Pozdrawiam
-
Hub na DC 10mbit-1.myftp.org T am masz wszystko:>
Uprawnienia umieszczania postów