-
Kulturys....
cze zna ktos strone gdzie mozna poczytac o tym jakie cwiczenia robic jak zaczac cwiczyc i wogole ?? :]
-
-
Re: Kulturys....
idziesz na siłownie, mówisz kolesiowi jakie partie ciała chcesz poprawic i on ci mowi jakie masz robic cwiczeia. u mnie na siłce duzo przychodzi takich kolesi co sie "ucza" i zawsze im ktos pomaga, niekoniecznie ktos z obsługi, ale kazdy nawzajem sobie pomaga, takie uroki siłowni - kochjam to
najlepsze są te mniej udekorowane moim zdaniem fajniejszesą klimaty :P ale to takie mje zdanie
-
- uginanie przedramion ze sztanga podchwytem
- uginanie przedramion ze sztanga łamaną na modlitewniku
- naprzemienne uginanie przedramion ze sztangielkami stojąc/leżąc na ławce skośnej
sa to cwiczenia na biceps czy ktos by mi to wytulmaczyl kazde pokolei jak to robic ?
-
Triceps
- prostowanie przedramion na wyciągu górnym
- wyciskanie francuskie leżąc na ławce poziomej
- pompki na poręczach
to tez jak ktos wie to niech mi to napisze jak to robic
-
hehe to chyba na słce nie w domq
-
W domQ karn jak niewiesz to niepisz
-
lepiej zacznij tez cwiczyc klatke grzbiet i wszystko inne...
poco cwiczyc same rece?
ZAWSZE PAMIETAJ ABY BARDZO DOBZRE ROZGRZAC WSZYSTKIE MIESNIE!! SZCZEGOLNIE JAK JESTES POCZATKUJACY I NIEWIESZ JAK WYKONYWAC CWICZENIA...
wejdz na strone olimpa i tam na forum...
-
-
piteer ma racje.
Jak zaczniesz ćwiczyć same ręce to staniesz sie bardzo nieproporcjonalny. A co do wytłumaczenia ćwiczeń to chyba za dużo pisania :P Najlepiej zorganizuj sobie jakiś trening dla początkujących. Miałem gdzieś fajnie rozpisane na trening 3x w tygodniu, ale nie moge znaleźć tej kartki :/
Tak czy inaczej udeżaj bez wahania na siłownie, tam Ci napewno wytłumaczą jakie najlepiej ćwiczenia robić na konkretne partie mięśni no i przede wszystkim musisz nauczyc sie odpowiedniej techniki, a jak nie miałes wcześniej z tym styczności to samemu może Ci być ciężko.
I nie zrażaj sie po pierwszych paru treningach jak na drugi dzień nie bedziesz mógł sie ruszać :P Po jakimś czasie zakwasy znikną i treningi to bedzie sama przyjemnośc
Uprawnienia umieszczania postów