Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Kulturys....

Mieszany widok

Kulturys....

cze zna ktos strone gdzie mozna poczytac o tym jakie cwiczenia robic jak zaczac cwiczyc i wogole ?? :]

chrzanu
    Guest

Re: Kulturys....

idziesz na siłownie, mówisz kolesiowi jakie partie ciała chcesz poprawic i on ci mowi jakie masz robic cwiczeia. u mnie na siłce duzo przychodzi takich kolesi co sie "ucza" i zawsze im ktos pomaga, niekoniecznie ktos z obsługi, ale kazdy nawzajem sobie pomaga, takie uroki siłowni - kochjam to
    najlepsze są te mniej udekorowane moim zdaniem fajniejszesą klimaty :P ale to takie mje zdanie

- uginanie przedramion ze sztanga podchwytem
    - uginanie przedramion ze sztanga łamaną na modlitewniku
    - naprzemienne uginanie przedramion ze sztangielkami stojąc/leżąc na ławce skośnej
    sa to cwiczenia na biceps czy ktos by mi to wytulmaczyl kazde pokolei jak to robic ?

Triceps
    - prostowanie przedramion na wyciągu górnym
    - wyciskanie francuskie leżąc na ławce poziomej
    - pompki na poręczach
    to tez jak ktos wie to niech mi to napisze jak to robic

hehe to chyba na słce nie w domq

W domQ karn jak niewiesz to niepisz

lepiej zacznij tez cwiczyc klatke grzbiet i wszystko inne...
    poco cwiczyc same rece?
    ZAWSZE PAMIETAJ ABY BARDZO DOBZRE ROZGRZAC WSZYSTKIE MIESNIE!! SZCZEGOLNIE JAK JESTES POCZATKUJACY I NIEWIESZ JAK WYKONYWAC CWICZENIA...
    wejdz na strone olimpa i tam na forum...

piteer ma racje.
    Jak zaczniesz ćwiczyć same ręce to staniesz sie bardzo nieproporcjonalny. A co do wytłumaczenia ćwiczeń to chyba za dużo pisania :P Najlepiej zorganizuj sobie jakiś trening dla początkujących. Miałem gdzieś fajnie rozpisane na trening 3x w tygodniu, ale nie moge znaleźć tej kartki :/
    Tak czy inaczej udeżaj bez wahania na siłownie, tam Ci napewno wytłumaczą jakie najlepiej ćwiczenia robić na konkretne partie mięśni no i przede wszystkim musisz nauczyc sie odpowiedniej techniki, a jak nie miałes wcześniej z tym styczności to samemu może Ci być ciężko.
    I nie zrażaj sie po pierwszych paru treningach jak na drugi dzień nie bedziesz mógł sie ruszać :P Po jakimś czasie zakwasy znikną i treningi to bedzie sama przyjemnośc

Uprawnienia umieszczania postów