-
Re: asg
No myślałem o tym: http://military.pl/s/m/CG180702.html lub o tym: http://military.pl/s/m/CG600750.html chciałem najlepiej coś z tańszych i żebym mógł celownik laserowy założyć.
-
niekupujcie z allegro to złomy a njalepiej kupujcie sobie aeg elektryki wlą seriami :P
-
no no to ja juz zaczynam zbierac kase na snajperke zawsze chciałem byc snajperem :-D
no jeszcze jakąs ekipe trzeba zebrac
ktos chętny z wro za jais czas???:-)
-
Ale elektryki są droższe o wiele, a M16 na military tylko 350 zeta. Kurde ja bym chętnie kupił tego z allegro za 87 zeta :/
-
Chyba kupię tego z allegro a M16 w przyszłości.
P.S.Niedługo będziemy robić zloty terrarystyczne z elementami ASG :]
-
Tiaa... to tak na wypadek jakby się salamandrze albo innemu pasożytowi chciało wstąpić
-
mój kumpel też na allegro kupował sobie SUPER REWELACJĘ ASG jak bylo napisane. bardzo dobny model do tego a w rzeczywistości dostał gówno do kwadratu. do niczego nie nadającą się zabawkę. dam sobie rękę uciąć, ze ten piswolet jest podobnej klasy(nic nie działa jak powinno i przy każdym strzale oglądasz czy aby na pewno coś nie odpadło). na klamkach nie ma sensu oszczędzać, bo znacznie traci się na jakości.
-
Oj no ja juz sam nie wiem czy się męczyć żeby uzbierać te 350 zeta na "dobre" M16 czy to kupować a w przyszłości kupić porządny sprzęt...
-
Kup sobie karabin M16 lub M4A1 na sprężyne lub jakiś pistolet na gaz. I jeszcze raz odradzam allegro w tych sprawach
-
a ja was zapraszam do zwartej grupy czarnych żołnierzy mojego składu chętnie przyjme kogoś z kręgoow terrarystycznych dodam że jestm głownym pisarzem scenariuszy dowodca grupy i snajperem(strzelcem wyborowym) nie chce sie chwalić wiec jakby ktos byl na gieldzie w swionach niech mnie poszuka albo ja sam was znajde
Uprawnienia umieszczania postów