-
Re: asg
ja niepojade bo zadaleko :P
-
tyler bedziesz w swionach jak rak to cie moze spotkam i pogadamy a co do klamek to mam niezla kolekcje i jescze raz zapraszam na slask do tychow na rozegranie scenariuszy
-
Wiesz, raczej sie na razie nie wybieram, chociaż mam rodzinę na śląsku (Gliwice). I Tyskie jest najlepsze!!!
-
ale i tak zapraszam a moze ktos chce nabyc wiedzy troche to tez zapraszam do tychow jakby co to piszta na gg 8313343
-
A ja mam do szprzedania L85A1 sprężyna bardzo dobry karabin na początek! Mało z niego strzelałem bo kupiłem gaziaka desert eagle i przy nim zostałem.
-
ja mam piękne P99 sprężynę, ale czasu i ekipy brak, żeby postrzelać.
może ktoś z poznania lub okolic ma ochotę władować mi w plecy kilka kulek??
-
Ja chyba sobie kupię ASG. Najpierw chciałem z military.pl ale wezmę chyba to cudo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43966071
-
Lol! Cudo?! Za tylko to nawet pożądnego pistoletu-sprężyny nie kupisz, a co dopiero cały karabin! Weź lepiej weź coś Mauri, albo innych dobrych firm z Military
-
No ale na military są drogie szczególnie mauri, a ja bym wsumie chciał M16+celownik laserowy. A tu mam za 100 zeta fajne. Kumpel mój kupił M41 na allegro.
-
chyba M4A1... Ale na prawdę to jest zabawka dla dzieci, jak chcesz coś pożądniejszego co przypomina z wyglądu i wagi, szczegółów to kup już coś droższego...
Uprawnienia umieszczania postów