-
Trawka
Ostatnio toczy się o to regularna wojna... - co sądzicie o obecnych przepisach, o tym że część ludzi chce legalizacji marihuany??A wy bylibyście ZA czy PRZECIW??
-
Re: Trawka
Za, legalizacja nic nie zmieni, i tak kto chce ten pali, tak samo jak z paleniam fajek, nie chcesz nie musisz
-
było juz
-
Za tylko i wylacznie dlatego zeby uniemozliwić "az taki" zarobek "dilerom"
oczywiscie po wprowadzeniu punktow w ktorych bylo by mozna takowa uzywke kupić państwo polozylo by swoje brudne łapska i pewnie gram kosztowal by ze 200 zł no ale to inna sprawa.
-
a ja jestem za zeby sie nie stresowac ;p... lol
-
Jestem ZA! Zalegalizować! Chociaż już nie pale i tak jestem ZA!
-
Oczywiście niech marichuana bedzie legalna , a skolopendry zabronione / juz mnie nic nie zaskoczy w tym popierdolnym kraju
-
Po co ?? I tak jeżeli zlegalizują (co jest nierealne i nie wiem po co sie łudzić) to wprowadza od tego podatek... wiec i tak bedą handlarze którzy będa sprzedawac tak jak teraz za te 20zł 1g.. bo kto by kupował w "sklepach" za 200zł bo zapewne tyle by kosztował 1g...
Ale nie wiem po co sie łudzic narazie poszła na to tylko Holandia więc na 10000% druga niebędzie Polska... ten kraj jest 100lat za murzynakmi z naszym rządem na czele...
-
ja słyszalam ostatnio, ze ma byc nowelizacja ustawy, posiadanie małych ilości nie miałoby byc karane, ale jak kogos z tym złapia to i tak zabiora.
-
dokładnie emka. i jeszcze trzeba będzie sie tłumaczyć skąd sie to ma. bo to wcale nie będzie legalizacja, tylko brak wymierzania kary za posiadanie małych ilości.
Uprawnienia umieszczania postów