Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Trawka

Mieszany widok

Trawka

Ostatnio toczy się o to regularna wojna... - co sądzicie o obecnych przepisach, o tym że część ludzi chce legalizacji marihuany??A wy bylibyście ZA czy PRZECIW??

Re: Trawka

Za, legalizacja nic nie zmieni, i tak kto chce ten pali, tak samo jak z paleniam fajek, nie chcesz nie musisz

Za tylko i wylacznie dlatego zeby uniemozliwić "az taki" zarobek "dilerom"
    oczywiscie po wprowadzeniu punktow w ktorych bylo by mozna takowa uzywke kupić państwo polozylo by swoje brudne łapska i pewnie gram kosztowal by ze 200 zł no ale to inna sprawa.

a ja jestem za zeby sie nie stresowac ;p... lol

Jestem ZA! Zalegalizować! Chociaż już nie pale i tak jestem ZA!

Oczywiście niech marichuana bedzie legalna , a skolopendry zabronione / juz mnie nic nie zaskoczy w tym popierdolnym kraju

Po co ?? I tak jeżeli zlegalizują (co jest nierealne i nie wiem po co sie łudzić) to wprowadza od tego podatek... wiec i tak bedą handlarze którzy będa sprzedawac tak jak teraz za te 20zł 1g.. bo kto by kupował w "sklepach" za 200zł bo zapewne tyle by kosztował 1g...

Ale nie wiem po co sie łudzic narazie poszła na to tylko Holandia więc na 10000% druga niebędzie Polska... ten kraj jest 100lat za murzynakmi z naszym rządem na czele...

ja słyszalam ostatnio, ze ma byc nowelizacja ustawy, posiadanie małych ilości nie miałoby byc karane, ale jak kogos z tym złapia to i tak zabiora.

dokładnie emka. i jeszcze trzeba będzie sie tłumaczyć skąd sie to ma. bo to wcale nie będzie legalizacja, tylko brak wymierzania kary za posiadanie małych ilości.

Uprawnienia umieszczania postów