Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Barcelona-Chelsea !

Mieszany widok

Barcelona-Chelsea !

No własnie.Piękny mecz, jeden z najpiekniejszych jakie widziałem.20 minut meczu, 3:0 dla Chelsea.Barca wzieła sie do odrabiania i Ronaldinho jak zwykle świetnie i było 3:2.Ostatnia bramka na 4:2 dla Chelsea...Zaczęłem walic piescia w ściane z wkurzenia, Valdes (bramkarz barcy) był przetrzymywany przez zawodnika Chelsea.Odnosiłem wrażenie że Colina był przekupiony!
    Co wy o tym sądzicie?

I tak BARCA THE BEST!!!

Re: Barcelona-Chelsea !

Collina według mnie nie byl przekupiony, jest on moim zdaniem jednym z najlepszych sedzi. Co do ogolnej wygranej Chelsea , trener Anglików - cwaniaczek ma wielkie szczęście.

Co tu duzo gadać po prostu Chelsea byla lepsza

Mecz był bardzo ladny ale troche niesprawiedliwy druga bramka dla Chelsea nie oszukujmy sie wielki fuks po rykoszecie i dobitka :/ 4 bramka dla Chelsea nie powinna byc uznana bramkarz byl przytrzymywane ,a jeszcze wczesniej moim zdaniem ETO byl faulowanty w polu karnym i powinien byc karny szkoda mi Barcy A Ronalldinhio jest prze gigant !!!!!!!!!!

Eto nie byl faulowany. czysty wslizg pierwsza pilka. Natomiast 4 bramka dla Brytoli nie powinna byc uznana. Bramkaz wyraznie trzymany.

dokładnie bramkarz jest nietyklany w polu bramkowym, a to co zrobił ronaldinho przy tej 2 bramce dla barcelony... ehhh

BARCELONA i tak jest najlepsza ! ! !

a przy drugiej bramce dla barcelony to Ronaldinio ich tak pokręcił ze szkoda mi ich

Chelse panuje P :d :]

Deathscythe
    Guest

Dla mnie szkoda słów... Barca przegrała... i odpadła... DOLINA :]

Uprawnienia umieszczania postów