Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: metal...

Pioprek
    Guest

Re: metal...

Witam pięknie!

Z tego co czytałem i słyszałem , to zespół Vader jest bardziej znany w Japoni niż w polsce , i też za granicą ma więcej fanklubów i reszty... Ale i tak fajnie grają :P

Atrax Robustus
    Guest

Dobrze slyszales. Tak jest tez w przypadku Graveland, Behemotha, Luny Ad Noctum, Gontyny Kry i kazdego polskiego szanujacego sie zespolu

Dark Raptor
    Guest

Heh... a mówili, że najpopularniejsze jest Mazowsze :P

PS. Atrax, nie dotarł do Ciebie mój mail z wczoraj?

Atrax Robustus
    Guest

Dotarl! Ja tez Ci zaraz cos wysle

Btw. skoro juz jestesmy przy muzyczce, to sie musze pochwalic, ze tez cosik tam zamierzam(y) tworzyc Jak sie uda, to za jakies 2-3 tygodnie ukaze sie pierwsza piosenka.

TylerPL
    Guest

Atrax! Mi też miałeś coś wysłać... Nie pamiętam co, ale wtedy się tego nie dało ściągnąć...

Insebio
    Guest

Atrax macie jakis zespolik metalowy??

Może i mi podeslecie jakies fajne kawałki na insebio@o2.pl??

Bardzo bym prosił

PS. Pioprek czemu odgapiasz odemnie "Witam pięknie"??

Atrax Robustus
    Guest

TylerPL - chyba chodzilo o Graveworma :> Ten pliczek dalej tam siedzi.

Insebio - tak, mozna tak powiedziec :P. Jak juz cos sensownego nam wyjdzie, to wysle.

Insebio
    Guest

Hehe, Atrax czyli narazie gracie ze tak powiem w "podziemiach":P

Spoko podoba mi sie to.

Na terenie gdzie mój tato ma firme w bunkrach gra pewien zespół metalowy, musze sie tam kiedys przejść i posłuchac
    Chyba dadza mi postać i posłuchac co tam produkuja:P

Atrax albo Dark wyslijcie mi jakieś fajne kawałki metalowe jakie macie w mp3 na insebio@o2.pl

Samael_
    Guest

Witam pieknie ! :] :P :P

Dowiaduje sie kilku nowych rzeczy - Frondsied graja metal .Slyszeliscie ich wczesniejsze plyty ??? Grali jakis gowniany HC,a teraz wielcy metalowcy ROTFL.Pamietam ich jak lazilem na koncerty Illusion - wtedy zaczynali :] Pozatym jakis nowy zespol sie pojawil na polskiej scenie - Dies Ieor :]
    Ludzie posluchajcie sobie Crionics,Lost Soul,Esquarial,Hate,Vesanii,Enter Chaos,Parricide,Demise i jeszcze wielu innych,a nie podniecacie sie Frontsidem czy Hunterem,ktore sa jak dla mnie przeciatniakami :]BtW temat ostatnio byl i tam mozna bylo poszukac odpowiedzi - masa godnych polecenia zespolow.Bez sensu co miesiac pisac to samo....Dobra ide dziewczynie po kwiatki :]

Ps. Atraxiasty wyslales mi Graveworma ???? :>

Dark Raptor, sciagnalem sobie Type O Negative- plytke "Least Worst Of" . Jest genialna
    Chociaz troche nie tego sie spodziewalem- ale ta muzyka jest niesamowita
    Rzeczywiscie, nastawia bardzo pozytywnie hehehe ;] Te teksty emanuja checia zycia i radoscia ;]

Uprawnienia umieszczania postów