-
Re: metal...
He, he... widzę, że kolejny "rozwijający się" temat
Atrax, daj linki do tych poprzednich, bo tam nieźle się wszystko "rozpisało" (moje preferencje muzyczne również).
Nie wiem czy ktoś wspominał we wszystkich dyskusjach o zespole Type o'negative.
Wspaniała, nastawiająca pozytywnie do życia muzyka, zwłaszcza płytka "World coming down".
PS. Masz może mp3 "Chapel of ghouls" Morbid Angel z albumu "Altar of madness"?
-
Vader, Hunter, Dies Ieor Niektóre kawałki ONA.
Ale w polsce nie ma za bardzo zespołów które coś sobą prezentują (oprócz wyżej wymienionych i ewentualnie Behemoth). Moim zdaniem Sepultura, Soulfly wymiatają, a z lajtowszych to Guano Apes, Godsmack!
-
Dark - Akurat ten kawalek mam Dosc dobry. Ogolnie Morbid Angel slucham tak o (ale przyznam, ze maja dosc fajna tematyke).
-
He, he uśmiechnąłbym się do Ciebie o niego
darkraptor@poczta.onet.pl
W razie czego w zamian dam coś ze swojej dyskografii, szczegóły na priv ;-)
-
Ja ostanio się rozsmakowałem w Burzum, Satyricon i Sapultura. Bo mi kolega nagrał CZARNĄ MUZE... Polecam zwłaszcza to pierwsze i piosenki Dunkeheit i Jesus Tod
-
Dark - sie robi
Tyler - nom, Burzum ma w sobie cos tak osobliwego, ze chyba nie ma zespolu, ktory gralby "tak" jak oni.
-
Z polskich Vader, KAT, szczegolnie ten drugi, a z zagranicznych Children of Bodom, Icead Earth i cos z klimatu power - heavy Gamma Ray, Stratovarius czy Iron'si. Type O negative ?? jak dla mnie flaki z olejem, klimatyczny to jest Moonspell :]
-
-
Dzięki!!! Wysłałem Ci maila.
-
"oni" ^^
Hahah... tez to wlasnie zauwazylem.
No chyba, ze ktos sklonowal Vikernesa ;]
Nie ma sprawy Dark, jeszcze nie doszlo, ale pewnie dojdzie niedlugo.
Uprawnienia umieszczania postów