Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: metal...

Re: metal...

same tytuły i przeorginalna ksywa tego"demona" oraz jego filozoficzne spostrzeżenia na temat słowa szatan , behemoth to co robił kiedys to było mistrzostwo , teksty mają super , fajna symbolike, wszak nergal studiował historie jak szatan pił wino co teraz wychodzi i behemoth nie nazywa swoich kawałków "syndrom mesjasza" "chcemy płonac " chcemu kupe naszego pana " itp..., a co do koncertów to na koncertach powinna byc rzeżnia.....jeżeli jej niema to koncert nic nie wart (cokolwiek pod słowem rzeżnia rozumiesz)

cyclosternum
    Guest

hyyyyy nie słucham metalu ale moze wyrzej wspomniany Acid Drinkers
    albo kat :-p

Insebio
    Guest

Oczywiscie powina byc zeznia ale do pewnych granic... a nie bezsensowne napierd*** które praktycznie zagłusza cały wokal....

holly death..... zna ktos????:P

Insebio
    Guest

Nazar ja nie:]

Wiesz death i black to nie jest ten typ muzy w której słucha się tekstu. Jak chcesz posłuchać wokalu to zapuść sobie LP lub podobne gówno.

na większosć koncertów idzie sie zeby sie dobrze bawic a nie żeby słuchać wokal

A wogóle ja obecnie za najlepsze kapele uważam Vader a potem Behemoth. SN cenię za KONIEC WIEKU i po części ACID DRINKERS. HUNTER dla mnie za lekki.

Insebio
    Guest

I wyobraż sobie ze sie na tyle dobrze bawiłem ze metale mnie wyrzucili do góry i nosili na rękach po całej hali na koncercie:P

Vader spoko... Behemonth jakos zabardzo mi nie przypadł do gustu....

Atrax Robustus
    Guest

Vader - Cold Demons... to wgniata w ziemie. W ogole Wiadra graja nawet ladnie

A od Behemotha mi tu wara :> Moze teraz jego urok troche zbladl, ale ten zespol zrobil naprawde wiele dla polskiej sceny pagan :> "Stare dęby potuliły grzbiety swe w pokłonach, piorunowy święty ogień kończy taniec. Pląsy milkną, strzygi chylą łby ku niebu, czekające nagie wilcy".
    Zreszta Behemoth nawet jako death jest dosc dobry.
    Dlatego lubie Bohomonta za klimat, jaki serwuja nam jego muzycy. Zreszta jak juz wspomniano, sam Nergal to nieglupi czlowiek i wie, o czym spiewa.

Ps. .... nie jestem milosnikiem latania po scenie z okrzykiem Ave Satan... Wole cos konstruktywnego.

Uprawnienia umieszczania postów