-
Re: metal...
Witam pięknie!
Z tego co czytałem i słyszałem , to zespół Vader jest bardziej znany w Japoni niż w polsce , i też za granicą ma więcej fanklubów i reszty... Ale i tak fajnie grają :P
-
Dobrze slyszales. Tak jest tez w przypadku Graveland, Behemotha, Luny Ad Noctum, Gontyny Kry i kazdego polskiego szanujacego sie zespolu
-
Heh... a mówili, że najpopularniejsze jest Mazowsze :P
PS. Atrax, nie dotarł do Ciebie mój mail z wczoraj?
-
-
Atrax! Mi też miałeś coś wysłać... Nie pamiętam co, ale wtedy się tego nie dało ściągnąć...
-
Atrax macie jakis zespolik metalowy??
Może i mi podeslecie jakies fajne kawałki na insebio@o2.pl??
Bardzo bym prosił
PS. Pioprek czemu odgapiasz odemnie "Witam pięknie"??
-
TylerPL - chyba chodzilo o Graveworma :> Ten pliczek dalej tam siedzi.
Insebio - tak, mozna tak powiedziec :P. Jak juz cos sensownego nam wyjdzie, to wysle.
-
Hehe, Atrax czyli narazie gracie ze tak powiem w "podziemiach":P
Spoko podoba mi sie to.
Na terenie gdzie mój tato ma firme w bunkrach gra pewien zespół metalowy, musze sie tam kiedys przejść i posłuchac
Chyba dadza mi postać i posłuchac co tam produkuja:P
Atrax albo Dark wyslijcie mi jakieś fajne kawałki metalowe jakie macie w mp3 na insebio@o2.pl
-
Witam pieknie ! :] :P :P
Dowiaduje sie kilku nowych rzeczy - Frondsied graja metal .Slyszeliscie ich wczesniejsze plyty ??? Grali jakis gowniany HC,a teraz wielcy metalowcy ROTFL.Pamietam ich jak lazilem na koncerty Illusion - wtedy zaczynali :] Pozatym jakis nowy zespol sie pojawil na polskiej scenie - Dies Ieor :]
Ludzie posluchajcie sobie Crionics,Lost Soul,Esquarial,Hate,Vesanii,Enter Chaos,Parricide,Demise i jeszcze wielu innych,a nie podniecacie sie Frontsidem czy Hunterem,ktore sa jak dla mnie przeciatniakami :]BtW temat ostatnio byl i tam mozna bylo poszukac odpowiedzi - masa godnych polecenia zespolow.Bez sensu co miesiac pisac to samo....Dobra ide dziewczynie po kwiatki :]
Ps. Atraxiasty wyslales mi Graveworma ???? :>
-
Dark Raptor, sciagnalem sobie Type O Negative- plytke "Least Worst Of" . Jest genialna
Chociaz troche nie tego sie spodziewalem- ale ta muzyka jest niesamowita
Rzeczywiscie, nastawia bardzo pozytywnie hehehe ;] Te teksty emanuja checia zycia i radoscia ;]
Uprawnienia umieszczania postów