-
misja na marsa - akcja ratunkowa...
-
Re: misja na marsa - akcja ratunkowa...
Ostro. Slyszalem o tym juz okolo tydzien temu.
To naprawde chwilami wydaje sie smieszne... no i maja za swoje.
-
smieszne jak smieszne, ale ładnie musieli być uchali żeby w ogóle wpaść na taki pomysł.
-
W sumie co fakt to fakt.... Nawet, jesli nie smieszne, to na pewno zalosne.
I nie sadze, ze tam odchodzil sam alkohol
-
To nie jest smieszne. I jakto maja "za swoje"? Ze co niby takiego straszniego zrobili? Przeciez nikogo nie skrzywdzili. Bylem na imprezie pare pieter nizej, w tym samym akademiku, w ten sam dzien... Nie bylo nam do smiechu, mozecie mi wierzyc. I masz racje Atrax, nie tylko alko wchodzi w gre. W kanalik sie chloakom zachcialo dawac...
-
Nie zrozumiales mnie.
To prawda, ze nikogo nie skrzywdzili, bo byli wowczas niepoczytalni.
Ale nie powiem, zeby mi specjalnie ich zal bylo (moze jestem nieludzki, ale w tym wypadku po prostu nie odczuwam zadnych emocji). Po prostu za duzo sobie uzyli... a widocznie nie powinni. Po prostu stal sie wypadek, nieumyslny, ale z ich winy.
Swoja droga... osobiscie nie uwazam bycia pijanym za okolicznosc lagodzaca. Juz zbyt wiele osob mi to mowilo. Ale to tak off topic.
-
kto ci powiedział, że po brownie albo kompocie sie takie rzeczy robi? to musiał być kwas
-
Ale podobna akcja juz byla jakis czas temu.
-
Akcja "wyje***a w kosmos!" (na Marsa) Ja się uśmiełem jak nigdy... Na prawdę fajne, i jeszcze ta MISJA RATUNKOWA. A co do samej sprawy to na prawdę szkoda mi tego studenta co zginął ['], musiał być na prawdę HARDCORE'owy...
-
słyszałem juz o tym wczesniej bo kumpel podesłał linka, dosłownie na pierwszy rzut oka smieszne, ale później to normalnie jest to żałosne, co tez mozna wymyśleć....
Uprawnienia umieszczania postów