-
Re: ktoś jeżdzi na rowerku??
no to ja tez sie dopisze narazie to dirt i dual,
ale intersuje mnie tez szosa i downhill - jak by były wieksze mozliwosci finansowe to napewno cosik by sie zakupiło takiego
-
Ja teraz 3 sezon zaczynam. dirt, street.
Znacie jakis lepszy sport? bo ja wczesniej probowalem na rolkach ale po roq skonczylem.
a poza tym to na snowboardzie i na nartach tez jezdze.
Na nartach extreme bo juz 6 lat w sumie jezdze (2 ,,hardkorowo,,) a na desce to tak rekreacyjnie
a taki zlot terrarystyczno rowerowy to by byla fajna sprawa. Moze jakiegos pieknego dnia w miescie w ktorym bedzie najwiecej ludzi powiazanych z tym i z tym ,,sportem,,
3ba w wakacje nad tym pomyslec
-
-
Witam
Coolary mozemy sie ustawic :]
Ja jezdze na BMX. Sprzecik: Mongoose Roque 2003.
Dirt, Street, a kamerke moge zalatwic
Pozdrawiam
-
lubie po górach lasach ale w mieście obowiązuje mnie zwykle styl "ciotkowaty" bo...jest najszybszy? :P
-
Eh widze ze duzo dirtowcow i freerajdowcow wiec ciezko mi bedzie z wami ale damy rade
-
A ktoś na bmx'e jeżdzi ?? Ja to jak narazie składam sprzęt ale też troche już "przeztestowałem" rower krzdaba.
-
Oddajcie mój rower!!!! (jest w sklepie, przeplatam piasty) Kto wie gdzie kupić krótkie szprychy - chyba 238 mm.??
-
krzdab a nie pomylilo Ci se z ta dlugoscia ?? chyba ze masz jakies kolo inne niz 26" bo ja takich szprych nie widzialem, najkrotsze 250mm :] chyba ze to jakas piasta z ultra kolnierzem, podaj model piasty i obreczy.
P. S ja kola sam zaplatam :] tanio
-
26" jakieś stożkowe obręcze Rigidy, spore piasty Winzip, więc jakieś takie krótkie te szprychy potrzebne...
Albo 248 mm nie pamiętam dokładnie ale mniej niż 250!.
Rower jest w sklepie, kurde drugi tydzień, śnieg taki piękny, eeeeh.
Tak wogóle to w sumie moja wiedza jest początkująca - kupiłem rowerek taki do dualu, ale komponenty przeciętne. Zmieniłem już parę rzeczy- amortyzator, kierownice, wymieniam hamulce, nie mam czasu sam; w sumie to sam nie wiem o co mi chodzi - zobaczymy, może po "remoncie" będę wiedział więcej.
Albo kupie inny rower - chociaż ten mi pasuje - i pozjeżdżam, i poskacze troszkę na nim...
Nie będę się wymądrzał. Początkuję.
Mam kilkudziesięciometrowe, strome góry w lesie za domem
- plażę - bajka!!, szczególnie zimą jak pusto i ... wielkie głazy, przez które (niektóre) da się przejechać, wspiąć na nie i zeskoczyć na rowerku,
- mam też kredownię - byłe wyrobisko ze stromymi zboczami,
- jakieś mury, schodki w mieście
- lasy, bunkry (bunkry niewypróbowane)
Uprawnienia umieszczania postów