Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Grzegorz Proksa debiut na zawodowym ringu KO 1 runda!!

Grzegorz Proksa debiut na zawodowym ringu KO 1 runda!!

1:44 Tyle wlasnie trwala pierwsza walka Grzegorza na zawodowym ringu....piekny debiut w Las Vegas...ogladaliscie? Jak myslicie jak dalej potoczy sie kariera Proksy?

Wg mnie strasznie efektowne wejscie w zawodowy boks...piekna praca nog, potezne sierpy...kombinacje....PIEKNIE!

Re: Grzegorz Proksa debiut na zawodowym ringu KO 1 runda!!

Widziałem i mam nadzieje że jego kariera potoczy sie lepiej jak Sosnowskiego.
    Jego też okrzyknięto talentem. Ale raczej już nic z niego nie będzie.

Ale Grzegorz mi się podobał.

Ja widzialem urywek w wiadomosciach. Fajnie to skomentowali: "Grzegorz, najwyrazniej zirytowany dwoma celnymi cisami przeciwnika, postanowil ze go znokautuje. Jak pomyslal tak zrobil.":P Naprawde spoko bokser. Ale nie chwalmy dnia przed zachodem slonca. To jeszcze zadne osiagniecie: udany debiut. Polowa debiutujacych ma taki, a ilu z nich osiaga naprawde durzo?

JAk pewnie slyszales Sosnowski mowi, ze byc moze zaboksuje o mistrza swiata, co z tego wyjdzie-zobaczymy....ja sie po prostu ciesze, ze jest nadzieja...a wiadomo, ze jak to sie dalej potoczy odnosnie debiutanta to zalezy wlasciwie tylko od niego....

Widze, ze kiepskie zainteresowanie boksem;]
    Pozdrawiam!
    stoopa

spoko...tylko poczekajmy, na razie walczyc bedzie z kelnerami i albo skonczy jak Michalczewski ktory walczyl tylko z kelnerami,albo bedzie z niego Andrew!!!!!!!

ponczos
    Guest

Zaintersowanie jest, ale po co pisać po 20 razy że WALCZYŁ ŁADNIE i ŻE MAMY NADZIEJĘ ŻE DALEJ TEŻ BĘDZIE WALCZYŁ ŁADNIE?? ) :P

Nie zgodzam się ze stwierdzeniem że Michalczewski walczył tylko z kelnerami /choć czasami mu się to zdarzało - zresztą jak każdemu bokserowi/.
    Wielokrotnie udowodnił że boksować potrafi.
    Jego tachnika i szybkość była po prostu cudowna /a na boksie się znam, trenowałem 9lat/

Uprawnienia umieszczania postów