-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Pacyfistyczna Akcja Nonkonformistyczna
Została utworzona nowa organizacja - Pacyfistyczna Akcja Nonkonformistyczna
PAN. Ma na celu informowanie ludzi o zlych korporacjach niszczacych
srodowisko i nas samych typu McDonald's oraz o wszechobecnej manipulacji itp.
Na razie skupiamy sie przeciwko firmie McDonald's rozsylajac ulotki
rozwieszajac plakaty itp itd, w przyszlosci zamierzmay dzialac na szersza
skale i sie bardzo powaznie do tego zabrac.
Jezeli jestescie zainteresowani zapraszam na www.pan05.prv.pl . Maila
zgloszeniowe prosze wysylac pod pan05@wp.pl .
Polska czeka na Was! . W KUPIE SILA!
-
Re: Pacyfistyczna Akcja Nonkonformistyczna
W kupie bakterie..
Nie wiem czy to odniesie jaki kolwiek skutek i jak długo bedziecie "walczyć", ale lepiej robić coś niż nic!! Powodzenia.
I jeszcze <a href=http://viva.palestyna.pl/news/news.php?news=inicjatywy/bojkot.php>TO!!
-
juz raz widziałem oszołomów roznoczących w mcdonaldzie ulotki z zawartoscia szkodliwych substancji ( szkoda ze 3/4 tych produktów które tam były niema w naszych "polskich" mcdonaldach ale co z tego .... daj sobie spokój....Ja jestem jak najbardziej przeciwny takim zdurnowaciałym akcją
-
No nie.......... ale durna akcja hahaha
McDonalds niszczy ludzi haha spox.... jakbym nie lubił chodzić do McDonalds to bym nie chodził i tyle. A żarcie mają pyszne i co z tego że moze nie tak zdrowe jak babcyny obiad?? :/ Zajęlibyście się czymś pożytecznym skoro jest w Was troche zapału do działania....
-
no zróbice cos porzytecznego , bo walka z kotletem z Big maka jest mało ambitna..
-
zrobiles mi smaka wiec ide na big maca
a do linkow ponczosa dorzucilbym jeszcze jeden
http://www.savetibet.org
-
Przecierz McDonald's nie niszczy nikogo na siłe Nikt nikogo nie zmusza do jedzenia tam. Poza tym McDonald's jest tak dużą korporacją, na światową skale i szczerze mówiącwątpię, aby jakieś niewielkie stowarzyszenie potrafiło im zaszkodzić.
-
im nawet film "supersize me" (czy jakoś tak?) nie zaszkodził...
Myślisz że wasze (przepraszam za wyrażenie) durne ulotki cokolwiek dadzą? To nie to żebym wolał siedzieć z założonymi rękami, poprostu trzeba podejść do zagadnienia bardzo trzeźwo a nie wyobrażać sobie że z kumplami świat zawojuje ulotkami...
-
Z Mc DOnaldsem nie wygracie i tak... Lepiej zajelibyscie sie zwalczaniem Rydzyka i Radia MaRyja, to by sie komus na cos przydalo :P A do jedzenia w Mc Donaldsie nikt ludzi nie zmusza, sami tam chodza.
-
Zbojkotujmy jeszcze sklepy z dresami adidasa i import chinskich mebli .Taki akcje swiadcza o niedojrzalosci niektorych :].Zobaczymy czy za 5-10 lat tez bedziesz bojkotowal megakorporacje typu McDonalds. Widze ,ze mlodzi ludzie nie maja co robic z wolnym czasem :/. Jesli lubicie roznosic ulotki to proponuje porozkleiac plakaty odnosnie ustawy o gatunkach niebezpiecznych ,a nie robic akcje przeciw jakims podrzednym kotleciarnia :]
Uprawnienia umieszczania postów