-
Lubicie filmy Almodovara???
Podobaja sie wam może filmy Almodovara i jakie tytuły??
Jak dla mnie "Wszystko o moje matce" to najlepszy film Almodovara,szczególnie rola
Agrado była świetna )
Pozdrawiam
-
Re: Lubicie filmy Almodovara???
mialem go w rece ten film o ktorym mowisz,ale jak uslyszalem o czym jest to go odlozylem;/
ale jak wiecej osob tu napisze ze fajny film to pojde pozyczyc od kumpla:P
-
jak słysze to nazwisko to ciarki mnie przechodzą. Może ma na swoim koncie jakieś fajne filmy, ale do mnie żaden taki nie trafił. A apogeum wszystkiego było 'złe wychowanie'... Byłem bliski wyjścia z kina przed końcem.
Jednym słowem jestem na 'nie' :P
-
Mi tez jego filmy nie podchodza, takie flaki z olejem, ogladam i czekam , aż sie skonczy
-
Widzialem:
1"Wszystko o moje matce"
2"Kika"
3"Porozmawiaj z nia"
4"Zle wychowanie"
...najbardziej podobal mi sie nr3..Pozdro
-
ten pierwszy post to moj brat a ja owszem lubie jego filmy, "zle wychowanie" i "wszystko o mojej matce" sa swietne
-
Mi sie najbardziej podobala "Kika". Smialam sie na tym filmie, jak dzika... O, poezja mi przypadkiem wyszla... ;o)
-
Bardzo lubie. Ladnie operuje kolorem. I w bardziej "kobiecy" sposob niz Tarantino uzywa kiczu jako zamierzonego srodka artyst. No i jest zyciowy, jak sam mowi najciekawsze dialogi, ktorych uzywa w swoich filmach podluchal w kawiarniach, na ulicach.
Wszystko o mojej matce, Drżące ciało i Kwiat mojego seketu - to dla mnie osobiscie te jego najnaj
Uprawnienia umieszczania postów