Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Piskle żako...

Piskle żako...

...Witam jezeli macie to prosiłbym o jakieś informacje na temat wychowywania pisklęcia żako własnoręcznie... z góry bardzo gorąco dziękuje ....

dee jay
    Guest

Re: Piskle żako...

hahah widze ze chcesz kupic na allegro ale dostałes prośbe by napisac cos o chodwli i czy bedzie wstanie wychowac takiego "PTAKA"

dee jay niechce kupic na allegro...

dee jay
    Guest

dee jay i o czym to ma świadczyć ? sorry ale niekupuje zwierząt przez allegro... nie wiem po co się udzielasz skoro kompletnie nic nie wiesz...

A tak dla wyjaśnienia potrzebuje podtswowych info na temat wychowywania żako bo jest możliwośc że jedno piskle trafi pod moja opieke i pytam dlatego iż niemam doświadczenia z papugami , ale mam z naszymi rodzimymi gatunkami np. sroki 2 wychowałem , sójke.

Kretschmer
    Guest

Już kiedyś takie coś było tylko o króliku "Rumburaczku". Żałosne...
    Nie mówię, że takie piskle może kupić każdy, ale jak widzę takie teksty to mnie szlag trafia. Harlekiny...

Mnie też takie historyjki wkurzają, ale fakt faktem że trzeba poświęcić dużo czasu żeby odchować każde młode. Aukcja wygląda "dziwnie" biorąc pod uwagę tło i pogląd wystawiającego.

nie wiem jak mam to rozumieć...kobieta sprzedaje niesamodzielne piskle pdo gigantycznymi sztandarami "sprzedaz takiego pisklaka to jego pewna śmierć"?!

Uprawnienia umieszczania postów