Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Płyta mp3

Płyta mp3

jak moge nagrać płyte mp3 zeby była kolejnosc nie alfabetyczna tylko moja jak ja sobie ustawie bo we wszystkich programach alfabetycznie ustawia i mnie to ...

Re: Płyta mp3

Znaczy sprawdzałęm tylko nero i jakiś taki nieznany.

No co ty? W Nero ustawiasz jak chcesz. Po prostu "zlap" piosenke i "przeciagnij" na wybrana pozycje. Ty tam mp3 nagrywasz czy audio robisz?

zNo właśnie ja nagrywam mp3 do odtwarzacza mp3 A w nero układa alfabetycznie. Nawet jak jakos mi sie uda inaczej np nipokolej ja włoże to i tak nagra alfabetycznie. Może jakiś inny program??

Jaki odwarzacz mp3? Cos jak Diva czy Creative? Cos w tym stylu? Na CompactFlashe? Czy DisckMan na CD?
    Jesli to taki male gowinko jak moje:P to powinienes przy zakupie dostac oprogramowanie do niego. I to takie w ktorym da sie poustawiac kolejnocs.
    Jesli to jest na CD to bez problemu ustawiasz sobie jak chcesz. W Nero czy w czymkolwiek innym.

Znaczy mam i małego Creativa ale tam jest spox ale mam jeszcze discmana i go sprzedaje i koleś właśnie sie o to pytał. Wiec nie wiedziałem jak :P Ale powiem ze mozna.

Uprawnienia umieszczania postów