Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Przepis po angielsku!!

Mieszany widok

  1. #1

    Przepis po angielsku!!

    Potrafił by mi ktoś napisać przepis na obojętną potarwę po angielsku?!!??


  2. #2

    Re: Przepis po angielsku!!

    poszukaj sobie w googlach leniu...


  3. #3

    Re: Przepis po angielsku!!

    Ingredients:
    2 lb dark rye bread
    1 oz yeast
    8 oz sugar
    1 oz mint
    2 oz raisins
    16 pints water

    Procedure:
    Cut the bread into slices & bake in a moderate oven until crisp. Place bread in a large saucepan & pour in boiling water. Let stand for 3 to 4 hours. Strain off liquid & combine with yeast & mint. Cover with a cloth & allow to ferment in a warm place for 6 hours. When the first froth appears, strain again & pour into bottles containing 1 or 2 raisins in the bottom. Cork firmly (or use beer bottles with screw caps) & store in a cool place for 3 days before serving. not blow its cork. to 12 hours. There will be a slight yeast settlement. Pour the clear liquid into a jug & add raisins. Cork the bottle or put a lid on the jar, but not too tightly, or the cork will blow. Refrigerate for 5 days, then strain before serving. Yield will be about a gallon. ale yeast (I'm using Cooper's Ale Yeast) Water to make up 5 gallons of wort




    Dosłownie 2 minuty w googlach...


  4. #4
    Madey
    Guest

    Re: Przepis po angielsku!!

    Nie chce Ci się zrobić pracy domowej na angielski?

  5. #5

    Re: Przepis po angielsku!!

    no spoko zciągłem i dostałem 4 <jupi>


Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •