Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Szukam kogoś z Rzeszowa, kto...

James ptasznik
    Guest

Szukam kogoś z Rzeszowa, kto...

Potrzebuje kogoś z Rzeszowa kto hoduje ptaszniki już w miare duże i trzyma je już w terrariach. Chcę go zaprosić do siebie aby mi pomógł przygotować terrarium dla P. cambritgei L8 i inne. Posucham również uwag i podpowiedzi na temat mojej hodowli.
    Czekam, jesli jest ktoś kto hoduje ptaszniki to piszcie na gg 1031890. Pozdrawiam czesc.

Re: Szukam kogoś z Rzeszowa, kto...

Poszukaj w spisie:
    spis terrarystów Rzeszów

James ptasznik
    Guest

Nie znam takiego, podaj namiary, albo niech sam napisze jak bedzie chcial mi pomóc, na nr gg- 1031890

Podejrzewam że nie masz dostępu do sklepów) pokroju biofila więc to co możesz zdobyć na miejscu czyli:
    idziesz do jakiegokolwiek sklepu z materiałami do wykańczania wnętrz (saiding, boazeria itp.) lub hipermarketu budowlanego (ja dopadłem w podziemiach europy) i kupujesz płytę/panel korka (takiego na ściany choć lepszy jest korek techniczny) jak się uda to wytarguj połowę bo na jedno terra to i tak za nadto.
    Teraz musisz gdzieś dostać małe terra (mi się udało należ w takim małym zoologicznym (jak wyszedłem z europy tylnym wyjściem to był po lewej koło bramy wjazdowej dla zaopatrzenia europy. Ceny nie pamiętam. Jak nie to musisz połazić może znajdziesz (w ostateczności można zaadaptować małe akwarium po dorobieniu pokrywy)
    Teraz gdzieś kup włókno kokosowe (to już w prawie każdym zoologicznym.

Jak się sprężysz i znajdziesz kawałek korzenia lub konaru i go wygotujesz/wypieczesz całość po zmontowaniu wygląda mniej więcej tak jak na załączniku.

p.s. wiem że nie jest to ideał ale pająk jak na razie nie narzeka a za chwile dostanie coś lepszego.

A rzadze się ztreszczać bo do soboty czasu niewiele

Uprawnienia umieszczania postów