Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Dla użytkowników tatuaży - weszłam do grona ;-)

Re: Dla użytkowników tatuaży - weszłam do grona ;-)

Tak troche zmienie temat, choć nie zupełnie. Jedzie ktoś z was na festiwal tatuażu do Grudziądza?? Ja się wybieram i licze że zrobie tam conieco dokładnie to chodzi mi o kark i dokończenie przedramion

Ja swoje tatuaze smarowalam alantanem i wazelina i jest wszystko si. Weze na ramieniu zagoily sie bardzo szybko. Z potworami na plecach bylo juz gorzej....Ciezej jest aby tatuaz sie nie wytral (sen no i ciagle warstwa ubran) przez co nie jest tak czarny jak ten na rece ktory ciagle wyglada jak swieza kalkomania Wlasnie za kilka dni jade dokonczyc plecy bo za pierwszym razem tylko 2,5h wytrzymalam.....masakra. Najgorszy bol w zyciu jak do tej pory. Wlasnie, moze macie jakies sposoby na zmniejszenie bolu???? Bo na sama mysl robi mi sie slabo....

Kretschmer
    Guest

Jak moja matka robiła sobie dwa tatuaże u znajomego kolesia to po prostu ją upili
    I chociaż ona NIGDY nie pije nic mocniejszego to wypiła:P
    No... jest jeden plus którego ja niestety nie wykorzystałem - po pijaku zaproponowała mi żebym sobie zrobił...

jasne, znasz saurona ? Ma studio rudzie śląskiej dzielnica Halemba, jest podobno bardzo dobry.

smok ma się gitowo - cieniutki, przy myciu elegancko schodzą z niego "farfocle" po ziarniowaniu skóry, mam go ciągle wilgotnego, w ogóle tego nie dotykam jak nie trzeba, sam nie boli, zadnych zaczerwienien. Jestem z niego baaaaaaardzo zadowolona Myślałam, że z tym mogą być komplikacje, a tu spokojniutko...

Mordd, 8 godzin...ulala ;-) choc na udzie na pewno i tak napewno mniej boli nic na kregoslupie... szacuneczek

oż w morde...nie wiem czy kiedykolwiek zdecydowałabym się na tatuażowanie po pijaku, chyba bym zaczęła broczyć krwią jak zarzynane ciele... Poklep ode mnie dzielną mamusię ;-) mnie facet wyraźnie powiedział że przez tydzień zero alkoholu... (a tu piątek, cholera).
    wiecie co wam powiem, kusi mnie na następny ;-) ale to chyba w przyszłą zimę ;-))

Mikka, mnie wprawdzie kłuli tylko ponad godzinę, ale na sobie zauważyłam, że głębokie, powolne oddychanie bardzo pomaga....;-) guma do żucia no i pet za petem...albo walkmanik z ulubiona muzyczką ;-)

kurde ludzie ale sie podniecacie dziara jakby to byl nie lada wyczyn isc pod igle..

gratuluje Double!ładny wzorek, ja mysle jeszcze o wilku na plecach dlatego jesli ktos ma ładnego niech mi przesle mailem a co do "tatoo'wania ciala kiedy płynie w nim alkohol"-brak komentarza i gratuluje jakże rozważnej mamy...

bo tu, zdaje sie, najmniej o dziare chodzi... ;>

Uprawnienia umieszczania postów