-
Dla użytkowników tatuaży - weszłam do grona ;-)
30 minut temu wróciłam do domu ze smokiem ouroborosem na dolnej częsci kręgosłupa ;-) Jeszcze trochę leci ze mnie posoki, ale już nie boli. Ogólnie proszę o praktyczne rady, jak sobie radzić z tym małym przyjacielem na całe życie ;-) Jak spać z tym czymś na plecach, jak z ciuchami i myciem... ogólnie wiem, ale wiecie, wszelka otuch amile widziana ;-)
Do smarowania mam maść Bepanthen a wy co mieliście? Bo każdy co innego mi poleca i odradza.
-
Re: Dla użytkowników tatuaży - weszłam do grona ;-)
No no... Ouroboros. Widze, ze masz gust. Ten smok to jeden z moich ulubionych symboli :] Nawet nie chodzi o wyglad, tylko o symbolike.
Szacuneczek
-
symbolika ouroorosa tez mnie fascynuje swojego sama zaprojektowalam ale moge go wam okazac jak sciagne opatrunek.
-
Gratuluje
Czekam(y) na fotki. Fotke tego smoka tez mozesz podrzucic albo linka jakiegos bo na smokach sie nie znam
Kolezanka tez miala niedawno na plecach, po 2 tygodniach juz nic nie czula. Czym smarowala nie wiem, ale smarowala okolo tygodnia.
-
czy mozecie mi przedstawic wzór jak to wyglada???
-
-
Alantan na przez 2 tygodnie i poprawianie Pantenolem w biegu (dla złagodzenia), 2 razy dziennie zmyć wodą z mydłem i posmarować ponownie - nie pozwalać, żeby wyschlo, spać na brzuchu i przeczekać. Zestaw mazideł sprawdził się na sporej powierzchni..... Jak się cokolwiek przyklei nie odrywać na sucho! Ciuchy w razie czego namoczyć na sobie i dopiero odklejać. wesołej zabawy Kolorowy czy klasyczny?
-
a będzie zdjęcie??
-
bedzie zdjecie, jak tatuaż bedzie wygladal "reprezentatywnie", czyli jutro zapewne ;-)
Jest to czarny wypelniany (tribal), własnego projektu... Wielkości zakrętki od słoika po ogórkach ;-) czas trwania tej masochistycznej zabawy 70-80 minut, cena 400 świerszczy, zakładając ze jeden kosztuje 50gr ;-)
Właśnie myślę, że będę używać tego Bepanthenu (przyspiesza regenerowanie skóry) i Pantenolu Coś czuję, że ladnie się zagoi - już nic a nic mnie mnie nie boli, a tatuażysta mi pogratulował "że dobrze we mnie farba wchodzi" ;-)
Panie Sułku, jak już to thayeri się wysypie i będę w Krakowie to zrobię "pokaz na żywo" ;-)))))
-
tu krzdab2150 - lub BEPANTHEN! Wiem, mam dwa, zawsze pomagał! Uważaj, aby nie obcierać miejsca - traktuj go przez 2 tygodnie jak duży strup, zresztą strup Ci się zrobi - nie zrywaj, nacieraj kremem i będzie OK
Uprawnienia umieszczania postów