-
Re: Dla użytkowników tatuaży - weszłam do grona ;-)
no no czekam na fotki
ja też se robie tatoo ale to jak znajde motyw moze ma ktos jakis fajny motyw z modliszkami albo z pająkami
-
w studio mają kilkanascie tysiecy wzorow, w tym na pewno kilkadziesiat pajakow i ptasznikow - ja widzialam nawet dendrobatesy, gekony lamparcie, gekony toke i inne zwierzaki terrarystyczne
-
po jakims czasie bedzie baaaaaardzo swedzialo.tylko nie drap.
i uwazaj zeby nie przemoczyc np przy kapieli aby nie byl caly czas zanurzony w wodzie.
Jesli boisz sie ze w czasie snu cos z nim zrobisz to naklej folie (taka przezroczysta jak w kuchni)tylko wczesniej dobrze posmaruj kremem.Ja uzywalem bardzo zadko bo jakos tak dusilem sie w nim.Mam nadzieje ze wszystko sie ladnie zagoi.
No i tak sie mowi ze na 1 sie nie konczy
Ja juz mysle o nastepnym
Pzdr
-
byłem w wszystkich Wrocławskich studiach i nie było nic zadowalającego :-(
było troche czrnych wdówek i ptaszników a i jeszcze te całe tribale ale nic mi sie nie podobało
-
tylko jedno pytanie.. kto to jest uzytkownik tatuazy??
-
ja uzywalem alantanu 2 razy dziennie(nie za grubo zeby skora mogla oddychac), przez 2 tyg nie moczylem wcale.
-
zapomnialem dodac ze zagoilo sie elegancko
-
Apropo tematu to jest taki program"mistrz tatuazu" w którym mozna zobaczyć jak na sobie bedzie wyglądał dany tatuaż. Robisaz zdjęcie cyfrówka wklejasz do programu i nakładasz tatuaże
mistrz tatuażu
-
mam pytanie. poszukuje wzprów pająków na tatuaz nad kostką. Czy macie cos konkretnego???? Nie zakladam specjalnie nowego posta
-
oto moje "łożysko od roweru" dzień po. ciągle trochę boję się doczyścić je przy samych krawędziach ;-) nie jest już miło, bo nie mogę chodzić wyprostowana i ciągle jestem napięta - czekam aż się zagoi to diabelstwo ;-)
Uprawnienia umieszczania postów