Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Cyfrowka!

Mieszany widok

Pawloosh
    Guest

Cyfrowka!

Sluchajcie, mam problem! Otoz od dluzszego czasu zastanawialem sie nad zakupem aparatu cyfrowego, niestety nie dysponuje odpowiednia iloscia pieniedzy Powiedzcie, tylko szczerze, co sadzicie o aparacie oferowanym pod nastepujacym adresem:

http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=5092&t=5092

? Prosze o opinie wszystkich zorientowanych w temacie!

Re: Cyfrowka!

ja osobiscie bym sie na to nie porywał, za tą cenę kupiłbys spokonie cos lepszego uzywanego np. na allegro... , ale to tylko moje zdanie

sigsauer
    Guest

kentip ma rację.... jak kupowałem aparat chciałem kupic SONY P70. Mój kolega (handlujący sprzętem foto) poiwedział, że jak chcę kupić apatrat fotograficzny to firmy, która zajmuje się produkowaniam takiego sprzętu, a Sony robi telewizory, sprzęt Audio itp.......... Tu masz podobną sytuację. Nie mówię, że każde są do bani, ale .......... bym się zastanowił.

szajs, takie aparaty montuje sie do telefonow komorkowych juz teraz!

za 450 zl to ci moge zalatwic:

Upplösning bildsensor 3 200 000 pixlar - 3,2 Mpix
    Upplösning bild (effektiv) 2048 x 1536 pixlar- rozdzielczosc
    Kompressions-standard JPEG (kompresja jpeg standard)
    Objektiv motsvarar 33mm på 35mm kamera
    Ljusstyrka optik 2,8
    Optisk zoom Nej
    Digital zoom 2,5x
    Bildskärm 1,5" (1,5'' ekran)
    Räckvidd blixt 0,2-3m zasieg lampy
    Film Ja, 320x240, 15 b/s upp till 40s. ...filmiki (rozdzielczosc/bitrate/ 40sek max)
    Batteri 2xAA ...baterie))
    Vikt 154g utan batteri och minneskort -waga
    Medföljande tillbehör USB-kabel, engångsbatterier, rem och ett 16MB xD minneskort
    Medföljande programvara Olympus Camedia Master 4.2 - dodatkowo 16MB karta pamieci, oprogramowanie, kabel USB.

pawloosh ani ten oferowany samsung(za taka cenę?!) ani ten olympus nie są warte swojej ceny. zależy ile chcesz wydać kasy,ale za 400zł udało mi sie kupić Canon powershot A60,choc normalna cena to ok 550zl,także za ok 500zł kupisz bardzo dobry aparacik canon powerszot a400. To na co zwracaj uwage to na firmę,matrycę-najlepiej powyżej 3mpix,zoom optyczny Jeśli masz ok 700-800 złotych to radziłabym Ci się rozglądnąć za Canonem powershot A75 (lub wyższy model) na allegro. Sorki że tak chwalę Canona ale sama mam i bardzo mi się podoba i śliczne fotki robi czasem:P

rowniez mam canona powershot 75, jest fajny (jak na tej najnizszej klasy aparaty cyfrowe).
    Natomiast mialem na mysli nowy aparat nie na allegro, z wszystkimi gwarancjami itp. ale moze rzeczywiscie jest cos lepszego.

Powiedz mi tylko co ma twoja A60 czego nie mial ten olumpus, poza tym ze masz slabsza matryce

Na allegro tez sprzedaja z gwaracja

aha, a powiedz mi kto to sprzedaje, w sensie jakas firma czy jak? bo ja nie wiem.
    A'propos...czamu wykasowales mi posta (nawet nie wiem ktorego)?

aaaaa, kolega wspinacz i nieprzyjaciel biofiiiilaaa,aaaa, poooznaaaje, to teraz juz wszystko jasne))

Uprawnienia umieszczania postów