Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Nokia

Nokia

tel mi sie zwalil, a ze na tel sie nie znam za bardzo to prosilbym o jakies nakierowniaenie znam tez nikogo kto mialby jeden z tych dwoch modeli

mam upatrzone dwa modele
    Nokia 6100 i 7250i

ten drugi ma aparat,ale przy 4000 kolorach to chyba zdjecia nie wychodz najlepiej-moje przypusczenie

wiec prosze o jakas ocene,bedzie mi latwiej zdecydowac co wybrac

z gory Dzieki

Re: Nokia

mam 6100 nie narzekam.

Witam, polecam 7250i - telefon solidny, funkcjonalny i przyjemny w uzytkowaniu. Zdjecia nie wychodza wprawdzie rewelacyjnie ale widzialem telefony ktore robily wiele gorsze foty. Jest to spowodowane w wiekszym stopniu malymi rozmiarami wyswietlacza niz brakiem kolorow.

moja mama ma 6100. ladniutki, leciutki, ladne kolory wyswietlacza. nokiowy porzadny standard.

sigsauer
    Guest

Obecnie korzystam z 7250i - jest OKI i nie narzekam, ma fajne funcje... kupiłem sobie kabelek i bawię się na max, ale 6100 tez jest fajna .......... z reszta moim zdaniem w ogóle NOKIA jast najlepsza........

6100 lekki bateria troche trzyma bo nawet tydzien malutki i poreczny;]

hmmm, moja siostra używa 7250i i z tego co wiem to nie narzeka jedyne co mnie tam udeża to to że soft w tym telefonie jest raczej wolny.
    Co do aparatu... moje skromne i mało znaczące zdanie jest takie że telefon przykłada sie do ucha a nie do oka. Jak dla mnie to jest to zbędny bajer bez którego można sie obejść (tak samo jak bez szeregu innych 'udogodnien' typu polifonia, MMS, portfolio, gry etc).
    Z 6100 nie miałem styczności na dłuższą mete więc powiem tylko tyle że znajomi mają i sobie chwalą
    nie daj sie namówić na jakieś siemensy, sony ericssony czy motorole. Nie bez przyczyny nokia przoduje w rankingu firm produkujących takie zabawki

ja mam 6100 i nie narzekam fajniutki, malutki telefonik, tak sie składa ze mój brat czeka na 7250i, takze moze dzisiaj albo jutro bede mógł powiedziec cos wiecej na temat porównania obydwu modeli

6100 jest lepszy! Moja siora tyeż ma, jest malutki lekki i wpożo!!

ironkapela
    Guest

A dlaczego akurat Nokia?? Moze jakas fajna Motorolke. W cenie 7250i mozna kupic wypasiona motke np. V300, A835, C975 i wiele innych.

Uprawnienia umieszczania postów