-
Nokia
tel mi sie zwalil, a ze na tel sie nie znam za bardzo to prosilbym o jakies nakierowniaenie znam tez nikogo kto mialby jeden z tych dwoch modeli
mam upatrzone dwa modele
Nokia 6100 i 7250i
ten drugi ma aparat,ale przy 4000 kolorach to chyba zdjecia nie wychodz najlepiej-moje przypusczenie
wiec prosze o jakas ocene,bedzie mi latwiej zdecydowac co wybrac
z gory Dzieki
-
-
Re: Nokia
Witam, polecam 7250i - telefon solidny, funkcjonalny i przyjemny w uzytkowaniu. Zdjecia nie wychodza wprawdzie rewelacyjnie ale widzialem telefony ktore robily wiele gorsze foty. Jest to spowodowane w wiekszym stopniu malymi rozmiarami wyswietlacza niz brakiem kolorow.
-
moja mama ma 6100. ladniutki, leciutki, ladne kolory wyswietlacza. nokiowy porzadny standard.
-
Obecnie korzystam z 7250i - jest OKI i nie narzekam, ma fajne funcje... kupiłem sobie kabelek i bawię się na max, ale 6100 tez jest fajna .......... z reszta moim zdaniem w ogóle NOKIA jast najlepsza........
-
6100 lekki bateria troche trzyma bo nawet tydzien malutki i poreczny;]
-
-
ja mam 6100 i nie narzekam fajniutki, malutki telefonik, tak sie składa ze mój brat czeka na 7250i, takze moze dzisiaj albo jutro bede mógł powiedziec cos wiecej na temat porównania obydwu modeli
-
6100 jest lepszy! Moja siora tyeż ma, jest malutki lekki i wpożo!!
-
A dlaczego akurat Nokia?? Moze jakas fajna Motorolke. W cenie 7250i mozna kupic wypasiona motke np. V300, A835, C975 i wiele innych.
Uprawnienia umieszczania postów