Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: HASŁO DO GG

HASŁO DO GG

Witam,

Czy może mi ktoś pomoc bo... wstyd sie przyzac... mialem formata i zapomnialem pisac hasla gg <glupek>, a jakims dziwnym sposobem haslo nie chce mi sie przeslac na maila!!!!!!!!! Czy pomógłby mi się ktoś włamac na moje wlasne gadu gadu :>

Pioprek
    Guest

Re: HASŁO DO GG

Przesyłasz 10 złotych na adres kolesi od gadu gadu a oni Ci odsyłają hasło , tak samo robiłem jak się włamywałem...]:->

że jak?? opisz nieco dokladniej to. jest o tym gdzieś na oficjalnej stronie GG??

Jest taki program do łamania kodów na gg i igólnmie różnych rzeczy a nazywa sie Cobra

sigsauer
    Guest

Theraphos......... to nie taki program........ Tem o którym mówisz, wyciąga hasło do profilu w programie (PassWordReader). Ty chłopak nie może dostac się do hasła logowania do serwera..... a to co innego.....

Moja rada ........... załóż nowe konto

redknee
    Guest

to podajcie jakis link z programem ktory łamie hasla do GG :P nie chodzi mi o te hasla na serwerze glownym tylko te w kompie :P

Atrax Robustus
    Guest

powergg.prv.pl

Łuki
    Guest

jest taki program jak ggcr tylko trzeba potrafic sie nim oblugiwac.........jak ja zapomnialem hasla to mi kolega odszyfrowal jakos tym programem
    zycze powodzenia

Nightwolf
    Guest

blackjack w Program Files masz katalog Gadu-gadu wchodzisz i pozniej masz folder users tez wchodzisz szukasz swojego profilu czyli blackjack i tez wchodzisz i jest tam plik config jesli uda ci sie go uruchomic np na notatniku tam jest haslo ale jakby ci sie nie udalo napisz do mnie na gg 8313343 ja ci pomoge zlamac haslo tylko dysk twardy bys mi musial udostepnic albo poprostu ci dam program do lamania

Nie. Program o ktorym pisze Theraphos takze odczytuje hasla na serwer potrzebne do zalozenia swojego konta. Wiem bo sam kozystalem. Jedyny mankament to fakt ze wymagany jest do tego plik config.dat... Po formacie nie ma sie tego pliku i dupa blada:/ Co do rady popieram bo nie znalazlem innego sposobu na zlamanie hasla. Podobniez da sie jakimis programami wlizc na serwer GG i tam do kazdego numeru mozna odczytac haslo, liste kontaktow i generalnie wszelkie info na temat danego numeru. Ale to baaaardzo wysoka szkola jazdy.

Uprawnienia umieszczania postów