-
Re: Uwolnij balona ;)
:/ teraz bede siedzial do usranej smierci nad tymi grami. W balonie jestem w 3 :/ a ta hapland rozbraja mnie psychicznie ://///////
-
zrobcie tak
wezcie jedna skrzynke przesuncie i uderzcie z armaty-rozwali jedna line.wezcie druga skrzynke przesuncie.nastepnie pzresuncie wajche o od razu puscie skrzynke zeby rozwalila wysokie napiecie i tyle;]
-
no i wtedy jedna lina jest przerwana i zarowka gasnie, a balon nadal uwieziony.
-
ale najpierw masz pzresunac ta wajche,zarowaka zapala cos tami w tym samym momencie musisz puscic skrzynke zeby wylaczyc napiecie wtedy balon odleci
-
aaaaaaaaaaaaa balonik ma tylko 3 rundy (((((
-
No bo to tylko demo jest ;] Też przeszedłem tą gierke.
-
co w 3 lvl zrobiliscie ja dalej ja mecze;/??
-
tez dalej jestem na 3 lvl - po co jest ta piłka do kosza ???
ja rozwaliłem te 2 skrzynie na górze - niewiem co to da
-
Jeśli chcesz przejść 3 level sam nie czytaj dalej:
>
>
>
>
>
1. Klikasz na gościa podchodzi do wózka widłowego
2. Klikasz na widły wózka, gość wchodzi na wózek.
3. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, spada pierwsza skrzynia.
4. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, spada druga skrzynia
5. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, spada trzecia skrzynia
6. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, spada czerwona skrzynia z bliżej nieokreślonym materiałem wybuchowym, rozbija 3 skrzynie.
7. Znajdujesz wajche która jest tuż pod taśmociągiem
8. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, pojawia się czerwona skrzynie, gdy bedzie zbliżała się do końca taśmociagu klikasz na wajche pod tasmociągiem, uderza ona w skrzynie, ta leci do stosu skrzyń na pietrze i rozwala
go.
9. Powtarzasz czynność z drugą czerwoną skrzynią i wajchą- na pietrze zostaje jedna skrzynia.
10. Klikasz na wajche w wózku widłowym, podjeżdzasz do krawędzi, podnosisz widły, klikasz na naszym gościu- wchodzi na piętro
__________________________________________________ ___
11. Znowu klikamy na gościu, staje na windzie, klikamy na guzik przy windzie i jedziemy do góry.
12. Klikamy na gościu, podchodzi pod lampe. Bierzemy "COŚ" co jest na ścianie w gablotce.
13. Klikamy na równoważnie na której stoi czerwona skrzynia, gość rzuca "COŚ" na dół.
14. Klikany na "COŚ"gość schodzi pochylnie, skrzynia wybucha i wyrzuca nas w bliżej nieokreśloną rundę.
-
Jeśli ktoś miałby info jak przejść to: http://www.cda.pl/gry-online/g/hapland.html to chętnie skorzytam z pomocy.
Uprawnienia umieszczania postów