Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Uwolnij balona ;)

Re: Uwolnij balona ;)

:/ teraz bede siedzial do usranej smierci nad tymi grami. W balonie jestem w 3 :/ a ta hapland rozbraja mnie psychicznie ://///////

zrobcie tak

wezcie jedna skrzynke przesuncie i uderzcie z armaty-rozwali jedna line.wezcie druga skrzynke przesuncie.nastepnie pzresuncie wajche o od razu puscie skrzynke zeby rozwalila wysokie napiecie i tyle;]

no i wtedy jedna lina jest przerwana i zarowka gasnie, a balon nadal uwieziony.

ale najpierw masz pzresunac ta wajche,zarowaka zapala cos tami w tym samym momencie musisz puscic skrzynke zeby wylaczyc napiecie wtedy balon odleci

aaaaaaaaaaaaa balonik ma tylko 3 rundy (((((

No bo to tylko demo jest ;] Też przeszedłem tą gierke.

co w 3 lvl zrobiliscie ja dalej ja mecze;/??

tez dalej jestem na 3 lvl - po co jest ta piłka do kosza ???

ja rozwaliłem te 2 skrzynie na górze - niewiem co to da

Jeśli chcesz przejść 3 level sam nie czytaj dalej:
    >
    >
    >
    >
    >
    1. Klikasz na gościa podchodzi do wózka widłowego

2. Klikasz na widły wózka, gość wchodzi na wózek.

3. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, spada pierwsza skrzynia.

4. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, spada druga skrzynia

5. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, spada trzecia skrzynia

6. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, spada czerwona skrzynia z bliżej nieokreślonym materiałem wybuchowym, rozbija 3 skrzynie.

7. Znajdujesz wajche która jest tuż pod taśmociągiem

8. Klikasz na gałke operatora w budce przy taśmociągu, pojawia się czerwona skrzynie, gdy bedzie zbliżała się do końca taśmociagu klikasz na wajche pod tasmociągiem, uderza ona w skrzynie, ta leci do stosu skrzyń na pietrze i rozwala
    go.

9. Powtarzasz czynność z drugą czerwoną skrzynią i wajchą- na pietrze zostaje jedna skrzynia.

10. Klikasz na wajche w wózku widłowym, podjeżdzasz do krawędzi, podnosisz widły, klikasz na naszym gościu- wchodzi na piętro

__________________________________________________ ___

11. Znowu klikamy na gościu, staje na windzie, klikamy na guzik przy windzie i jedziemy do góry.

12. Klikamy na gościu, podchodzi pod lampe. Bierzemy "COŚ" co jest na ścianie w gablotce.

13. Klikamy na równoważnie na której stoi czerwona skrzynia, gość rzuca "COŚ" na dół.

14. Klikany na "COŚ"gość schodzi pochylnie, skrzynia wybucha i wyrzuca nas w bliżej nieokreśloną rundę.

Jeśli ktoś miałby info jak przejść to: http://www.cda.pl/gry-online/g/hapland.html to chętnie skorzytam z pomocy.

Uprawnienia umieszczania postów