Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: jak narysowac op-art...

Mieszany widok

jak narysowac op-art...

Witam ! Chciałbym narysować coś podobnego do tego co jest w linku poniżej, tylko nie wiem jak sie za to zabrac, z której strony itd...

KLIK

Z góry dzięki.

Re: jak narysowac op-art...

To proste.Wystarczy odrobina wyobraźni i cieniutkie pisaki/długopisy.Kreseczki muszą być bardzo blisko siebie i muszą być jak najbardziej równe. Ja zawsze rysuje to czarnym długopisem na lekcjach.Fajne rzeczy wychodzą : spirale,kody kreskowe itp.

ja znalazłem w domu takie stalówki o różnych grubosciach od 0.5mm do 3 mm mam czarny tusz i chyba z tego skorzystam

TylerPL
    Guest

Nie za bardzo. Może ci się przez przypadek za dużo tuszu nabrać, bądź ręką rozmażesz... Lepiej cienkopisem. Ja też robie rzeczy w tym stylu na lekcjach. Ale ja zwyjle zamalowywuje kratki w zeszycie. Może dziś zeskanuje moje dzieło to zobaczycie o czym mówie...

wystarczy wypisac prosty algorytm i samo sie rysuje.... kiedys, kilkanascie lat temu pisalem takie programy w pascalu...

no tak mantid tylko ja to na plastyke musze zrobić A nie lepiej sobie wydrukować i oddać jako swoje :P hmm chociaż nie to byłby plagiat :P

Uprawnienia umieszczania postów