Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Na temat forum terrarystyka,pl

Mieszany widok

Na temat forum terrarystyka,pl

Chciałem zamieścić informacje o petycji na forum terrarystyka.com.pl w kilku działach /skorpiony, pająki,terrarium, itp./Niestety zostały wykasowane, a "Agata"
    zaproponowała mi bana.
    Mam pytanie, czy ma ktoś "wejscia" w tym serwisie i może załatwić tam reklame i oficjalne poparcie?

Silent_Dragon
    Guest

Re: Na temat forum terrarystyka,pl

Witam
    Terrarystyka.pl w ogóle schodzi na psy. Ja wczoraj dostałem maila od ''Jasiu" zebym nie odpowiadal na posty z 2003 roku (dotyczyly chywtnic) bo posty te beda kasowane :/
    Nie widzialem ze jeden z ,,najnowszych" tematow u gory jest z 2003 roku bo rzadko patrze na daty. No ale jak widac maja taki popyt ze 1 post na plazach (najnowszy) jest z 2003 roku
    Pozdrawiam

czeba zastrajkowac i usunąc swoje profile z terrarystyki;// wtedy to tam juz nawet 1posta na rok nie zobaczymy....

Ja już na tamtym forum się nie udzielam i nie zamierzam w najbliższym czasie.

Ja już się nie udzielam na tamtym forum i nie zamierzam w najblizszym czasie.

a co to wogole jest terrarystka.pl ;P:P:P

MIDO
    Guest

Hajdi jakiś serwis o terrarystyce tyle wiem.
    Mi sie zdaje ,że oni maja jakies powiązania z organizacja "Salamandra"

a ja kozystam tylko z foru mAgama brodata. mam nadzieje ze juz niedlugo, bo bedzie u nas. nook prosze....:P

zrubmy bojkot serwisu - niech ktoś napize posta ( tutaj) ze bojkotujemy serwis i jak do tego i tego nie umieszą info to kasujemy profile i dajmy posta u nich z adresem do tego ( zeby nie mogli go skasować :P )

jeśl i ci bana zato proponowali to hamstwo ...

Dark Raptor
    Guest

Dobra, ludzie. W tej chwili raczej walki między serwisami nie są nam na rękę.
    Niestety rozgorączkowani modzi wszędzie się zdarzają.

Ku przestrodze... bo robi się klasycznie po polsku :-/

Uprawnienia umieszczania postów