-
papuga-nimfa
kiedy rano sie obudzialm zauwazylam ze przez noc moja kochana papuzka wyskubala sobie tylnie piora(te najwieksze)...blagam niech ktos powie ze jej odrosnie...
-
Re: papuga-nimfa
pióra odrosna w przeciągu 1-2 miesięcy. Ale na twoim miejscu wybrał bym sie do weta żeby sprawdzić czy nie ma pcheł bo jakaś przyczyna musi być że sie skubie
-
-
jeśli sie wyskubała w nocy to stawiam na to że coś ją podgryzało
-
jezeli wyrywa sobie piora z ogona to znaczy ze ma za mala klatke i bedzie to robic caly czas dopoki nie bedzie miala wiekszej wiec radze ci kupic nowa wieksza klatke!!!!!!!
-
nie rozumiem po co nowa klatke jak moja papuga wieksza czesc swojego zycia spedza na wolnosci w mieszkaniu...zamyka sie ja tylko wtedy jak sie sprzata albo wietrzy mieszkanie...pozatym mama mi dzis powiedziala jak to sie dokladnie stalo.papuga spala sobie na karniszu cala noc rano sie obudziła i usiadla jej na ramieniu wiec mama zaniosla ja do klatki i po 5 minutach wraca a tu piora leza wyskubane...
-
to nie zmienia faktu ze klatke i tak musisz miec za mala.. bo tylko wtedy kiedy klatka jest za mala to papugi wyszkubuja piora z ogonow..
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów