Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: papuga-nimfa

Mieszany widok

ancur
    Guest

papuga-nimfa

kiedy rano sie obudzialm zauwazylam ze przez noc moja kochana papuzka wyskubala sobie tylnie piora(te najwieksze)...blagam niech ktos powie ze jej odrosnie...

Re: papuga-nimfa

pióra odrosna w przeciągu 1-2 miesięcy. Ale na twoim miejscu wybrał bym sie do weta żeby sprawdzić czy nie ma pcheł bo jakaś przyczyna musi być że sie skubie

może z nerwów

jeśli sie wyskubała w nocy to stawiam na to że coś ją podgryzało

lukaxs
    Guest

jezeli wyrywa sobie piora z ogona to znaczy ze ma za mala klatke i bedzie to robic caly czas dopoki nie bedzie miala wiekszej wiec radze ci kupic nowa wieksza klatke!!!!!!!

ancur
    Guest

nie rozumiem po co nowa klatke jak moja papuga wieksza czesc swojego zycia spedza na wolnosci w mieszkaniu...zamyka sie ja tylko wtedy jak sie sprzata albo wietrzy mieszkanie...pozatym mama mi dzis powiedziala jak to sie dokladnie stalo.papuga spala sobie na karniszu cala noc rano sie obudziła i usiadla jej na ramieniu wiec mama zaniosla ja do klatki i po 5 minutach wraca a tu piora leza wyskubane...

lukaxs
    Guest

to nie zmienia faktu ze klatke i tak musisz miec za mala.. bo tylko wtedy kiedy klatka jest za mala to papugi wyszkubuja piora z ogonow..
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów