-
sapraszam na odlotowa strone techno ^^^^
cześć
chciałbym was zaprosci na zajefajną strone !! www.swiry.pl piersze forum w polsce temt techno "DJ JEST BOGIEM A MUZA NAŁOGIEM" zapraszam znajdziecie mp3 q[-_-]p kupicie tanio odlotowe gadzety techno min bandamki ,białe rekawiczki 3 rodzaje,gwizdki,spodenki,bluzki,swietliki gróbe duże ITD.
zreszta przekonajcie sie sami YAZDA CZAKO&SFINKS IS cOOoOOl
-
Re: sapraszam na odlotowa strone techno ^^^^
LoL ......... jadą świry jadą <hahaha>
nien o paranoja a moze chcesz kupić taka zielona odblazkową kamizelke jak maja pracownicy kolei z napisem PKP (polska kocha pig...) założysz do tego te rekawiczki świecący gwizdek koszulke świry.pl i jazddddddaaaaa...ja sam lubie dyskoteki ... ale biale rękawiczki i ten caly zestaw klubowicza jest śmieszny
-
-
-
gadzion te gadgety ktore wymieniasz nadają sie dla "swirow" z wiejskich dyskotek w remizach .Wszyscy gwiżdzą rozbieraja sie do naga i krzycza jazda :-/
Pewnie nawet nie wiesz co to techno ,pojedz sobie kiedys na LP albo na mayday
Obrazasz kulturę techno
Ten ekwipunek to są raczej gadzety dyskotekowe dla lysych dresow a nie techno
-
płakacv mi che sie z was <lol2>
-
za takie rękawiczki można dostać wpier**** , do tego jeszcze gwizdek i JAA....JAAZZZDDAAA cos takiego bylo kiedys na Kiepskich <lol>
-
hehehehe żałosne.. równie jak ,,polifonia'' choć nie mogę tego powiedzieć o tabsach ;-]
-
mi od techno sie chce płakać
-
wbrew pozorom istnieje również dobre techno.. tak samo wbrew pozorom istnieje dobry rap
Uprawnienia umieszczania postów