Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: europa da sie...

Mieszany widok

europa da sie...

niewiem gdzie to napisać, widzieliście może dzisiejszy odcinek? Było/jeszcze jest jak to pisze o zwierzętach... Są państwo z Ogrodu z Wrocławia... mają żabe byk, anolisa, jakieś pytony, chyba agame brodatą i zbożówke... a wszystko w malych akwariach bez niczego... procz papierowego ręcznika... Jak patrze na te zwierzaki i widze jak sie męczą to szkoda mi ich...

Re: europa da sie...

To jest tylko na pokaz! Ehhh widze że ludzie coraz bardziej robią z siebie profeesionalistów i próbują wszystkich krytykować...

nie jestem zadnym specjalista, ale nawet na pokaz mozna im cos zapewnic, to nawet estetycznie nie wyglada, jak agama jest dluzsza od dlugosci pojemnika...

Ale gdybyś zapewnił super wystrój to by zwierzecia widac nie bylo a tu chodzi tylko o to aby przez 2 godzinki pokazać w całej okazałości zwierzatka.

lamalas1 ten program trwa na tyle krótko ze takie "przejsciowe" terraria im wystarczają !

a czego więcej byś tam chciał?? dekoracji?? ładnego tła?? może świetlówkę??
    bez przesady!! Państwo Gućwińscy znają się na rzeczy, hodują zwierzaki 2x dłużej niż Ty po świecie chodzisz...

Atrax Robustus
    Guest

"Bardziej papieski niz sam papiez".

Nie badz fanatykiem :]. Rownie dobrze ktos moglby miec pretensje o to, ze zwierzeta sa przesylane w ciasnych pakach. .. .a jednak sa przesylane :]

Tia Państwo Gućwińsky to najwięksi spece w kraju, Kiedyś tadali taką książeczke o zwierzaczkach i pisali tam też o legwanach, podczas wieloletniej kariery nauczyli sie o nich 2 rzeczy: po pierwsze legwany sie nie nadają do terrariów bo sobie łamią kręgosłupy, 2 uwielbiają serki homogenizowany, a każdy legwan ma swój ulubiony smak...

We Wrocławskim Zoo pracowała kiedyś legenda polskiej terrarystyki, ale po tym jak odeszła gady w tym zoo przypominały obraz nędzy i rozpaczy, ostatnio jakby drgneło, poszło ku lepszemu, może państwo Gućwińscy skupili swą uwage na polityce i dali zwierzakom żyć ;-)

hehehe a najlepsze bylo jak ten anolisek zaczol se biegac a babka (ta w czarnych wlosach) mowi ze musi go wziasc na rece zeby sie uspokoil HAHAHAHAHAAHAH

Hmmm.....jeszeli pozwolicie to i ja wtrace swoje 3 grosze....nie mam jaszczurek, mowie na wstepie, co by nie bylo jakiegos linczu, hehehehe, ale z tego co ja sie orientuje, to chyba lepiej, ze mialy na tyle male zbiorniki[aha zaznaczam, ze nie ogladalem programu] ze nie mialy miejsca, aby sie "rozpedzic" i pozabijac o scianki pojemnika, np jak sie wystrasza czegos w studiu, czy transporcie...reczniki o ktorys ktos wspominal to dobra rzecz jak byly np w garacym studiu, latwo zadbac o wilgotnosc...mam racje czy sie myle?

Przepraszam z gory jak skladnia jest cos nie teges, heheh, ale jest piatek wieczor...w kazdym badz razie, mam nadzieje, ze zrozumieliscie o co mi chodzi;]

Pozdrawaiam!

Uprawnienia umieszczania postów