Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: dla zainteresowanych sztukami walki

dla zainteresowanych sztukami walki

dzisiaj walka Salety (K1) i Różalskiego (Muay Thai) w canal+ Sport o 20.00. walka odbędzie się w formule K1. Marcin Różalski chodzi ze mną do klubu i dysponuje naprawde świetną techniką. także Przemek zbierze niezłe baty. warto obejrzeć....

pozdrawiam wujek

Re: dla zainteresowanych sztukami walki

JEST JESZCZE LEPSZE INFO

PAWEŁ NASTULA MA WALCZYĆ W PRIDE a to jest najwyższa połka;];]

nie mam canal+(((( bedzie w TVP albo polsacie kiedys tam retransmisja??????
    bo podobno polsat bedzie puszczał gale Olimp MMA Sport beda walki w formule vale tudo i K1;] retransmije maja chodzic tydzien po imprezie jakos po pólnocy;]

tez nie mam canal+ a szkoda

A JA MAM HAHAHA

:P zobaczymy - mam nadzieje ze saleta oberwie bo nie lubie go ...

Saleta napewno oberwie :P
    widziałes jego ostatnią walke w K1??? <lol>

Deathscythe
    Guest

dzięx, mam Canal + więc bede oglądał a pozatym sam trenuję Muay Thai więc dla mnie to śmietanka :]

najbardziej pobał mi sie ten ptasznik na głowie marcina

co do walki do dla mnie roża lepiej walczył, a saleta i takby wygrał - choćby 10 razy leżal na deskach ... (pewnie walka kupiona, bo niechciał sobie saleta narobic obciachu ze dostałby od debiutanta)

wujek pozdrow maricna odemnie :P

a ja nie mam canal + chyba ze bo mam tylko blekitny pakiet, chyba ze zdazymy do walki przerobic i piracka karte wpakowac :]

A skad to info?

Saleta to świetny kopacz,widzialem jego walke z lat świetności i jestem pod wrazeniem;co do jego dokonan w boksie to przemilcze,nie ma chlopak do tego talentu i tyle...Co do uczestnictwa w Pride Nastuli to widzialem zdjęcia jak przygotowuje sie z Sakurabą(kto jest w temacie to wie o kim mowa),podpisal kontrakt na 5 walk na razie i mysle ze bedzie dobrze-oprocz tego ze jest zajebistym judoką to trenuje pod kątem MMA-moim zdaniem sobie poradzi i to niezle-nie wiem czy namiesza w czolowce ale na pewno nie bedzie chlopcem do bicia .Pozdrawiam wszystkich miłośników sztuk walki
    bjj i vale tudo Lublin http://lublin.bjj.org.pl/ a tu link do forum budo-jest o nastuli troszke http://budo.net.pl/viewtopic.php?t=32164

Uprawnienia umieszczania postów