-
dla zainteresowanych sztukami walki
dzisiaj walka Salety (K1) i Różalskiego (Muay Thai) w canal+ Sport o 20.00. walka odbędzie się w formule K1. Marcin Różalski chodzi ze mną do klubu i dysponuje naprawde świetną techniką. także Przemek zbierze niezłe baty. warto obejrzeć....
pozdrawiam wujek
-
Re: dla zainteresowanych sztukami walki
JEST JESZCZE LEPSZE INFO
PAWEŁ NASTULA MA WALCZYĆ W PRIDE a to jest najwyższa połka;];]
nie mam canal+(((( bedzie w TVP albo polsacie kiedys tam retransmisja??????
bo podobno polsat bedzie puszczał gale Olimp MMA Sport beda walki w formule vale tudo i K1;] retransmije maja chodzic tydzien po imprezie jakos po pólnocy;]
-
tez nie mam canal+ a szkoda
-
A JA MAM HAHAHA
:P zobaczymy - mam nadzieje ze saleta oberwie bo nie lubie go ...
-
Saleta napewno oberwie :P
widziałes jego ostatnią walke w K1??? <lol>
-
dzięx, mam Canal + więc bede oglądał a pozatym sam trenuję Muay Thai więc dla mnie to śmietanka :]
-
najbardziej pobał mi sie ten ptasznik na głowie marcina
co do walki do dla mnie roża lepiej walczył, a saleta i takby wygrał - choćby 10 razy leżal na deskach ... (pewnie walka kupiona, bo niechciał sobie saleta narobic obciachu ze dostałby od debiutanta)
wujek pozdrow maricna odemnie :P
-
a ja nie mam canal + chyba ze bo mam tylko blekitny pakiet, chyba ze zdazymy do walki przerobic i piracka karte wpakowac :]
-
-
Saleta to świetny kopacz,widzialem jego walke z lat świetności i jestem pod wrazeniem;co do jego dokonan w boksie to przemilcze,nie ma chlopak do tego talentu i tyle...Co do uczestnictwa w Pride Nastuli to widzialem zdjęcia jak przygotowuje sie z Sakurabą(kto jest w temacie to wie o kim mowa),podpisal kontrakt na 5 walk na razie i mysle ze bedzie dobrze-oprocz tego ze jest zajebistym judoką to trenuje pod kątem MMA-moim zdaniem sobie poradzi i to niezle-nie wiem czy namiesza w czolowce ale na pewno nie bedzie chlopcem do bicia .Pozdrawiam wszystkich miłośników sztuk walki
bjj i vale tudo Lublin http://lublin.bjj.org.pl/ a tu link do forum budo-jest o nastuli troszke http://budo.net.pl/viewtopic.php?t=32164
Uprawnienia umieszczania postów