-
Re: Dostalem autogram od Marka O'Shei
Sorx... na discovery gość jest a nie na NGC
Dobrze mówię? Trochę go oglądam ale częściej siedzę na tym forum a tv mam w drugim pokoju;p
-
spoko, na NG tez jego programy okresowo leca, bo to chyba ta sama produkcja co AP czy Disc.
-
taaa kolo jest dobry i ma fajna brode
-
-
aż sie nie chce komentować Twojej prostoty... Typowy polak, nic tylko sie wywyższać (teraz o tej 'skawinie' mówie). Mam nadzieje tylko, że byłaś u nas chciaż raz i masz podstawy żeby tak sie wypowiadać. Odmówie jedną zdrowaśke za Ciebie...
A co do autografu... cóż, gratuluje i mam nadzieje że kiedyś dorównasz swojemu idolowi.
-
Boooze nie denerwuj sie przeciez zartowalem!
Mieszkalem na Klinach cale zycie ( a wczesniej w Radziszowie) wiec wiem jak jest.
W Skawince gral moj znajomy (Slawek Ziarkowski), zlapali mnie wasi kontrolerzy wodni, kiedy chodzilem na ryby kolo Elektrowni,weic znam miejsce!!!
Jaja sobie robiem!
-
Nom - O'Shea to najlepszy prezenter telewizyjny.
www.markoshea.tv - stronka. Mam większość tych programów nagranych, kilku mi barkuje tylko.
-
hmmm, masz dalsze znajomości z markiem o'shea? spoko,
cywilizacja matką głupich :P
-
Ale masz kisiel! Ja mam zdjęcie eminema z autografem i się nie chwalę! Następnym razem zostaw to dla siebie bo w taki sposub pokazujesz jakim jesteś egoistą i chwalipiętą!
-
a co to, nie mozna być egoistą czy chwalipiętą? jak ktoś chce to jego sprawa, po co komuś czegoś odmawiać
Uprawnienia umieszczania postów