-
Dostalem autogram od Marka O'Shei
podniecam sie jak nastolatka ktora dostala autograf od Britnely Spears, ale mam to w dupie
Gosc jest moim idolem od szkoly podstawowej)
-
Re: Dostalem autogram od Marka O'Shei
autograf, kuuurwa, nie autogram!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
cieszymy sie razem z toba ;P
a autogram (moze przez 2 m, nie jestem pewien) to jest po niemiecku to samo slowo
-
no to jaja,zwlaszcza ze moj niemiecki jest lipny jak kozie bobki:=)
-
Mogłbys mi naświetlic kto to jest ten Marka O'Shei , bo nie wiem czy cieszyć sie razem z tobą)
-
Taki koleś od zwierząt chyba z National Geographic.
A możesz powiedzieć skąd wykombinowałeś takie coś? Był w Szwecji? Jak tak to co tam robił? A może on gdzieś tam mieszka?
-
Stary...nie powinienem z toba rozmawiac...jak mozesz nie wiedziec kto to jest Mark O'Shea...Moze i jestes ze Skawiny,ale to niedaleko od cywilizacji wiec powinienes miec tam telewizor i Animal Planet i Discovery...
-
Jest PhD na Univerystecie w Wolverhampton w Anglii, ale ja jestem w kontakcie z blabla bla z hodowca Morelii spilotes w Niemczech, bla bla bla, to sa kumople,a ja kumpluje z tym kolem z Niemiec i tak sie skontaktowalem z O'Sheom(blad jak hu**j ale tak se to odmienilem)
-
gosc jest moim zdaniem najlepszym herpetologiem na Swiecie, publikuje w najlepszych czasopismach o gadach, prowadzi badania naukowe, hostuje w dwoch programach autorskich na Animal Planet itp, pisze ksiazki, jest systematykiem gadow, ufff, chyba starczy?
-
Ej stary wczoraj dopiero do nas prąd podciągneli, TV maja zakładac za miesiąc ( jestem 1203 w kolejce po kablówke) jak podprowadza bierząca wode to też zaczne sie bawić w gady;];]
ciesze sie razem z tobą moze sam kiedys dostane autogram;] ale to dopero jak listonosze zaczna to nas docierac (ale to dopero jak drogi u nas zbuduja)
POZDRAWIAM CAŁY UCYWYLIZOWANY ŚWIAT, ZE SKAWINY miasta ograniczonych i ciemnych ludzi;];]
Uprawnienia umieszczania postów