-
Sposoby na ...
Jakie macie sposoby gdy się zdenerwujecie?? Bo ja się ostatnio często denerwuję i nic mi nie pomaga :/ Jak się ostatnio zdenerwowałem to przywaliłem w ścianę i sobie prawie nadgarstek złamałem :/
-
Re: Sposoby na ...
Gdy ja jestem b. wkurzony, albo udaje, ze jest ok i tłumie w sobie emocje - jak zwykle.
Albo wyobrazam sobie, ze jestem w zupełnie innym - przyjemniejszym miejscu, chociaz naleze do osob ktore tłumią i nie uzewnetrzniaja swoich emocji.
-
jak ja sie wkurzam to instaluje mortal kombat 4 i przechodze je a jak nie to biore włanczam piosenki 2 pokolei Konewka i Kawa zawsze mi się poprawia chumor
-
Ja proponuje policzyc do 10 masz 100% pewnosci ze przejdzie
-
Normalnie to wszystko tłumię w sobie tak jak powiedział RAMMSTEIN1 ale kiedyś się to wszystko skumuluje a wtedy wybuchnę i znowu bedzie mnie bolała ręka albo kogoś szczęka... :]
-
Ja ostatnio mam bardzo ciężkie chwile, nie daje sobie rady a wszystko co kiedyś mi pomagało teraz jest nieskuteczne.
Tydzień temu wieczorem trafiłem do szpitala z powodu zatrucia (a czym to przemilczmy) wiec jak widac takie tłumienie w sumie emocji, problemów i innych niczego nie daje a tylko pogarsza stan....wiem, że to debilne, ale w moim przypadku już nic mi nie pomaga.
Ostrzegam jednak nie róbcie takich głupot jak ja....pewne osoby na forum wiedzą o co mi chodzi. :>
-
siadam i czekam aż mi przejdzie.
-
-
-
Cóż, nie pytam o co chodzi, ale kiedyś też miałeś sporo problemów na głowie :-/
Witaj w klubie, bo ja stosuję te same metody... siedzieć, stłumić, przeczekać.
Niestety taki stan permanentnego doła może trwać latami... czasem bardzo długo.
Słowem, widać, że są kiepskie i nie działają :-)
3maj się, zawsze może być gorzej.
Uprawnienia umieszczania postów