Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Sposoby na ...

Mieszany widok

Deathscythe
    Guest

Sposoby na ...

Jakie macie sposoby gdy się zdenerwujecie?? Bo ja się ostatnio często denerwuję i nic mi nie pomaga :/ Jak się ostatnio zdenerwowałem to przywaliłem w ścianę i sobie prawie nadgarstek złamałem :/

Re: Sposoby na ...

Gdy ja jestem b. wkurzony, albo udaje, ze jest ok i tłumie w sobie emocje - jak zwykle.
    Albo wyobrazam sobie, ze jestem w zupełnie innym - przyjemniejszym miejscu, chociaz naleze do osob ktore tłumią i nie uzewnetrzniaja swoich emocji.

mispushupek
    Guest

jak ja sie wkurzam to instaluje mortal kombat 4 i przechodze je a jak nie to biore włanczam piosenki 2 pokolei Konewka i Kawa zawsze mi się poprawia chumor

Ja proponuje policzyc do 10 masz 100% pewnosci ze przejdzie

Deathscythe
    Guest

Normalnie to wszystko tłumię w sobie tak jak powiedział RAMMSTEIN1 ale kiedyś się to wszystko skumuluje a wtedy wybuchnę i znowu bedzie mnie bolała ręka albo kogoś szczęka... :]

Ja ostatnio mam bardzo ciężkie chwile, nie daje sobie rady a wszystko co kiedyś mi pomagało teraz jest nieskuteczne.
    Tydzień temu wieczorem trafiłem do szpitala z powodu zatrucia (a czym to przemilczmy) wiec jak widac takie tłumienie w sumie emocji, problemów i innych niczego nie daje a tylko pogarsza stan....wiem, że to debilne, ale w moim przypadku już nic mi nie pomaga.
    Ostrzegam jednak nie róbcie takich głupot jak ja....pewne osoby na forum wiedzą o co mi chodzi. :>

siadam i czekam aż mi przejdzie.

Atrax Robustus
    Guest

Wiedza wiedza... i pojada do Trzebini skopac Ci d*, jak kiedys im o tym wspomnisz lub chocby o tym pomyslisz ponownie. :>

Zreszta nie zalamuj sie Ram, czlowiek uczy sie cale zycie :] Dasz rade ze wszystkim. Mysl o rzeczach pozytywnych Jeszcze jakis czas temu zdawalo mi sie, ze ja to mam wielkie problemy. Ale jak tak trzezwo patrze na przeszlosc, to przezylem wielkie ..... nic
    Zycie jest za krotkie, zeby sie dolowac

A moj sposob na zlosc to:
    Nokturnal Mortum - Forgotten ages of Victories

... lub Rudera

Dzięki Atrax.
    Póki co musze walczyć sam ze sobą i z konsekwencja głupstwa które zrobiłem...wpadłem z Tym, nie sądziłem, że mnie to spotka a jednak.

Faktycznie, Forgotten ages of victories & Peruns Celestial Silver...i nie ma mocni (gniewnych)

Dark Raptor
    Guest

Cóż, nie pytam o co chodzi, ale kiedyś też miałeś sporo problemów na głowie :-/

Witaj w klubie, bo ja stosuję te same metody... siedzieć, stłumić, przeczekać.
    Niestety taki stan permanentnego doła może trwać latami... czasem bardzo długo.

Słowem, widać, że są kiepskie i nie działają :-)

3maj się, zawsze może być gorzej.

Uprawnienia umieszczania postów